Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meghívtak esküvőre, de nem...

Meghívtak esküvőre, de nem akarunk menni a barátommal, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Anyám párjának a fiának lesz az esküvője,anyám már húsz éve ismeri a párját,már mondtuk hogy nem akarunk menni,de közölte hogy ne égessük be ,a párja fia előtt.Külföldön lenne az esküvő a határon kívül,de nem messze.Anyám párja vinne kocsival minket,de nem szeretnénk menni.De nemleges választ nem fogadnak el,eléggé erőszakosak,sajnos.Nem tudom mit tegyek milyen kifogassal mondjam le az egészet.Mit találjak ki milyen betegséget.

2014. dec. 6. 13:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem vegyetek erőt magatokon és menjetek el mindketten. Az esküvő szép dolog. A legtöbb ember életében a legszebb emlék. Mindenki örül ha a szeretteivel együtt élheti át az ilyen emlékeket.

És illik elmenni, ha meghívtak, hacsak nincs valami nyomós ok, hogy ne, de az nem az, hogy "nincs kedvem"....

Lehet, hogy tök jól sül el az egész és élvezni fogjátok:D

2014. dec. 6. 14:18
 12/29 anonim ***** válasza:

Valami oka biztos van annak, hogy nem akartok menni. Olyan nincs, hogy nem akarok. Attól hogy ennyi idősek vagytok, még illene elmenni.

De ha már annyira nem akartok menni, mondjátok, hogy aznap dolgoztok, és nem tudtok cserélni műszakot.

2014. dec. 6. 14:24
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
A családdal (sajnos) kötelességek is járnak, teljesen mindegy hány éves vagy, amíg a családhoz tartozol, addig illik elmenni egy ilyen eseményre. Nem egy egyszerű szülinapi ebédről beszélünk, hanem esküvőről, ami ugye csak egyszer van az ember életében...már ha minden jól megy. A lényeg, hogy a "mert nem akarunk"-nál kicsit erősebb érv kellene szerintem arra, hogy lemond. Ha csak ennyi a "probléma", akkor már ne haragudj meg, de 23éves létedre elég gyerekesen állsz a dologhoz.
2014. dec. 6. 14:28
 14/29 anonim ***** válasza:
87%

Egyszerűen ciki, pofátlanság nem elmenni.

közeli rokony, és még a seggeteket is hurcolná....

2014. dec. 6. 14:37
 15/29 anonim ***** válasza:

10-re reagálva

pont hogy egy ovis tudja megúszni,

Mert hogy fáradt lenne, nem bírná...

2014. dec. 6. 14:42
 16/29 anonim válasza:
Na és az milyen már, hogy a barátod nem megy akkor sem ha te igen. Elég gáz.
2014. dec. 6. 14:51
 17/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem fel lehet azt vállalni,hogy nem érzed magad jól köztük,család ide vagy oda. Legfeljebb megsértődnek. Na,és ? Többet nem hívnak meg sehova,neked meg nem kell több kifogást gyártanod,ami lássuk be,elég fárasztó.
2014. dec. 6. 15:00
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem neked sem esne jól, ha a számodra egyik legfontosabb eseményen nem jelenne meg a családod, annak ellenére, hogy számítasz rájuk. És ha ezt még megfejeled egy átlátszó hazugsággal, az tényleg a megalázó kategória. Lehet, hogy neked nem fontos ez, de nekik igen. Szerintem, csak barátod húz vissza, és ez igazán nem szép tőle. Mi lesz, ha ti lesztek egy család? Én sem vagyok egy nagy lagzis, de csalódtam már nagyon pozitívan, akár még egy jó buli is lehet belőle...
2014. dec. 6. 15:03
 19/29 anonim ***** válasza:
62%

Nem a korod számít, hanem maga az a tény, hogy egy család vagytok!

Gyakorlatilag te a saját mostoha-tesód esküvőjére nem akarsz elmenni!!!

Az a véleményem, ha ennyire nem érdekel, ennyire nem érzed, hogy ott a helyed, és nem veszed a világ legtermészetesebb dolgának azt, hogy te/ti is ott lesztek az esküvőn... szóval akkor abban a családban a családtagok közötti kötődés, az egymás iránti szeretet, megbecsülés terén komoly gondok vannak.

Persze kötelességből ne menj, ha nem akarsz.

De nagyon-nagyon hiányzik az érzelmi oldalról valami belőled, belőletek!

2014. dec. 6. 15:05
 20/29 A kérdező kommentje:
Ha a barátom nem akar,erőltessem rá az akaratomat?Nem vagyok az a fajta aki erőlteti a másikat,annak ellenére hogy mégsem szeretne valamit.Akkor meg végképp nem érezné jól magàt.
2014. dec. 6. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!