Meghívtak esküvőre, de nem akarunk menni a barátommal, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Anyám párjának a fiának lesz az esküvője,anyám már húsz éve ismeri a párját,már mondtuk hogy nem akarunk menni,de közölte hogy ne égessük be ,a párja fia előtt.Külföldön lenne az esküvő a határon kívül,de nem messze.Anyám párja vinne kocsival minket,de nem szeretnénk menni.De nemleges választ nem fogadnak el,eléggé erőszakosak,sajnos.Nem tudom mit tegyek milyen kifogassal mondjam le az egészet.Mit találjak ki milyen betegséget.2014. dec. 6. 13:38
1/29 anonim válasza:
"nemleges választ nem fogadnak el,eléggé erőszakosak"
Ti meg jó kutya módjára ugrotok nekik parancsszóra.
2/29 A kérdező kommentje:
Az elöző esküvőre egyedül mentem mert párom sajnos nem akart menni,de én sem.Mégis mentem.Ha nemet mondok bármire akkor jön a sértödés,meg ugye a szokásos szövegek,vagy hogy felejtsem el őt ezentúl örökre ha ilyen szemét vagyok.
2014. dec. 6. 13:44
3/29 A kérdező kommentje:
A barátom nem jön.Igazán én vagyok fontos,hogy megyek-e.Normális válaszokat szeretnék,mert én is normalis stilusban tettem fel a kérdést:
2014. dec. 6. 13:46
4/29 anonim válasza:
Miért nem szeretnétek elmenni? Ez engem érdekelne. Ha anyagiak, akkor ezt így szépen el lehet mondani anyukádnak is, ha esetleg más, akkor biztos nem olyan dolog, amit nem lehetne megbeszélni. :D
5/29 anonim válasza:
Vagy elmentek együtt, vagy legyen benned annyi, hogy megmondod egyenesen, hogy miért nem mész.
6/29 anonim válasza:
Hát elég gáz a hozzáállásod őszintén szólva, ha tényleg már egy család vagytok és 20 éve együtt van anyukád a párjával, akkor menj el. Sokan nem akarnak menni ilyenekre, de kell a diplomácia a családban. Ennyi. Vidd el a barátid, a szertartás max 1 óra, utána megmutatjátok magatok a lagzin és elmentek a városban sétálni. Túl lehet élni.
7/29 anonim válasza:
De hát miért nem akartok menni? Én sem szeretem a lagzikat, de azért azok felé az emberek felé, akik fontosak nekem, a minimum gesztus, hogy ha meghívnak, ott vagyok, hacsak tényleg nincs valami nyomós okom rá, hogy ne tegyem.
Sajnos azt tudom mondani, hogy most már, hogy tudják, hogy nem szeretnétek menni, bármilyen indokot hozol fel, tudni fogják, hogy csak kifogás. :(
8/29 A kérdező kommentje:
Sajnos anyámmal nem lehet megbeszélni mert megsértődik.Igen de minden ilyen rendezvenyre kötelező elmenni,ez is gáz.Azert sajnos ez nem igy megy hogy mi ketten kivonjuk magunkat s elmegyünk setálni este11 kor mikor folyik a lagzi.
2014. dec. 6. 14:04
9/29 A kérdező kommentje:
Csak a barátomról tudják hogy nem akar menni,rólam nem.
2014. dec. 6. 14:05
10/29 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem akarunk menni.Felnőtt emberek vagyunk,23(én),baràtom28 éves.Ennyi idôsen minek kell résztvenni családi rendezvényeken.
2014. dec. 6. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!