Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem panelben laknak,...

Akik nem panelben laknak, azok miért nézik le a panelben lakókat?

Figyelt kérdés
Felújított, nagyon szépen berendezett, 4-szobás, kéterkélyes panellakásban lakom. Az a tapasztalatom, hogy épp olyanok nyilatkoznak lenézően a "panellakókról", akik igénytelen körülmények között laknak (pl. kis lakás izléstelenül berendezve, telepakolva igénytelen bútorokkal, szinte lépni sem lehet tőlük.) Mit számít az, hogy miből van a ház fala? Nem az a lényeg, hogy a lakás kényelmes és ízlésesen berendezett legyen?

2014. nov. 22. 14:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Lenézem a panelosokat? Na jó nem is tudtam.
2014. nov. 24. 11:52
 22/25 anonim ***** válasza:

Igazad van, a budai emberek nagyon kedvesek. Egyszer egy férfi a combomhoz dörgölte a csupasz péniszét a villamoson.

Még a számát sem adta meg.

2014. nov. 24. 13:02
 23/25 anonim ***** válasza:
48%

A panelban nincs élettér ez a fő baj, egy lepukkant kaptár egyik cellájában vagy és ha éppen ki is fogsz egy csendeshulla szomszédott, semmi garancia nincs hogy egy hét múlva nem költözik oda valami bulihuligán vagy cigánygaleri esetleg dobolást gyakorló ütvefúró fapapucsos 4 gyereket visíttató 2 kutyát ugattató idióta.Vagy nem is egy hanem több ,szépen körbevéve. És mindez 10-50 centire a fejedtől. Lehet pereskedni évekig xart kenni egymás kilincsére lelocsolni az erkélyen és egyéb paneljátékokat folytatni, de ez nem kultúrembernek való szerintem. Laktam panelban és jártam is sokban, de olyan nem volt hogy kapun belépéskor nem csapott meg a tömény húgyszag emberi és kutya keveredve egymással. Én nem szeretnék erre hazaérni.

Nálam a kulturált lakhatás fogalma a minimális saját telekkel és legalább kocsibeállóval rendelkező téglaépítésű társasháznál kezdődik, ahol el vannak szeparálva a lakók és jó a szigetelés.

2014. nov. 24. 14:27
 24/25 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, miért olyan barátaid vannak, akik putriban élnek?
2014. nov. 24. 14:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy csupasz volt:D
2014. nov. 24. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!