Akik nem panelben laknak, azok miért nézik le a panelben lakókat?
Olyan családi idillt írtok a ház mellé, mintha minden kert mögött egy amerikai kertváros csendélete lenne, a panelben lakók meg Detroit-ban élnének.
Ha nyernék a lottón, akkor sem költöznék kertes házba.
A panel és a kertes ház között rengeteg átmenet van.
Városi polgári,kertes társas,téglalakótelep...
60-os, dehogy nem cagy sznob f--zkalap. Elképzelhetetlen, hogy valakit öszintén nem érdekel a föld, igaz? Te vagy a csodalény, a zseni és mindenki, ahogy máshogy gondolja az egy proooooli. Hallod, nekem nem is kellenek ilyen ismerősök.
Márészt légyszi, mutass nekem családi házat, amit annyiért lehet bérelni, mint lakást. De ne az isten háta mögött két kanyarral legyen valami zsákfaluban, meg ne is valami lepukkant viskó. Légyszíves, szeretném látni. Olyat én is találtam már, ami valahol a semmi közepén van, a munkahelyre beutazás órákig tart, a ház lelakott, borzalmas állapotban, de redbe sem lehet tenni, mert az már építkezést igényelne.
13-as,bocsi,én nem azt írtam,hogy mindenki,hanem nagyrészt.
És nem azt írtam,hogy kertes házat lehet annyiért bérelni mindenhez közel,hanem máshol is lehet.
Nekem nem jön be a panel,maradjunk ennyiben,undorodom a környezetétől,és a környékeket,amiken hazafelé keresztül kell menni.
Egyébként szakmunkás vagyok,még érettségim sincs,és egy 3-ik emeleti régi polgári lakásban lakom Budán.
16-os,látod,ez a nagy igazság:
Azokat a moslék környékeket az arra élők teszik olyanná,szeméthegyek,csövesek,bűz az aluljárókban,összegrafitizett bkv járművek,szétbarmolt megállók,stb...
És nem azt csinálják,hogy na gyerekek,tegyünk rendet itt is,óvjuk a környezetünket,éljünk tisztán,hanem leköpködjük azt,aki próbál igényes lenni,és mondjuk budai.
Ja,hát ha gazdag lennék én is szívesen laknék kertes házban Pesten.
De nekem még egy albérletre sem futja Pesten,ami panel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!