Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg egyre többen vannak,...

Tényleg egyre többen vannak, vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy az elmúlt 5 évben egyre többen vannak azok akik magukat melegnek, bisexuálisnak, transzinak vallják, tényleg ők vannak egyre többen vagy csak eddig valahogy pont kívül maradtak a látókörömből?

#meleg #divat #biszexualitás #homok #transznemű #lezbikus. transzi #lgbt.
2014. nov. 14. 07:45
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

a kapitalizmus pedig bármennyire kényelmes nem kedvez a környezetnek.

Ez független attól,hogy nekem ez tetszik,nem tetszik,ez tény.

Még nagyobb baj mikor tudatosan,haszonszerzésből rongálják!

Lásd autók,fűtés.Mindegyikre lenne korszerűbb megoldás.

De amíg ne nem húzták rólad az összes bőrt,nem érdekli őket,nem baj,ha tovább pusztul az ózonpajzs.

Majd legalább a gyógyszergyáraknak kedveznek.

Csak addigra sietni kellene feltalálni a bőrrákra valamit:)

2014. nov. 30. 21:00
 42/45 anonim ***** válasza:

Az,hogy 1-2 ember 1000+ négyzetméteres villákban lakik,pazarolják a fűtést,stb igenis környezetüket szennyezik feleslegesen.

Az autókban 1 személy utazik.

Az emberiség saját magát pusztítja majd el.

2014. nov. 30. 21:02
 43/45 A kérdező kommentje:

Brandoneeeee minden ok? Össze vagytok veszve a fiúkáddal vagy mi a baj. Nem tudom te honnan szedted hogy itt bárki el akarna nyomni vagy ilyenek. Senki nem akar el nyomni, én se.

A világért sem nyúlnék a magánéletedhez, és ahogy azt már korábban kifejtettem az égvilágon semmi bajom veletek, csak ezzel amikor ha valaki merészel mást gondolni, esetleg azt mondani hogy nem tartja normálisnak amit csináltok, ami akkor sem lessz normális ha te hiper szuper jártas vagy az anál sexben, akkor azt a szegény, ágrólszakadtat úgy elnyomod mint cigit a tálban. Aztán még ő volt a gonosz csúnya mert le mert szólni egy meleget (!!!)

Én elhiszem neked ha ilyen tudományosan adod elő, hogy szükség van egy bizonyos százlék melegre, de be ne meséld már nekem hogy ha a lakosság már már 30-40 százaléka anna vallja magát az normális. Téged a világo senki nem akar elnyomni, de látom te előszeretettel teszed ezt. Tehát kérdemén, ha te azt szajkózod hogy nincs joga senkinek le szólni téged, mi halálért osztassz ki mindenkit. Hogy is van akkor ez azzal hogy "elnyomás" meg ilyenek?

2014. dec. 2. 19:08
 44/45 anonim ***** válasza:

Jézusom, kérdező, neked annyi eszed van, mint a csomag papírzsepinek, ami az asztalon hever előttem.

Te tudod, mit jelent az, hogy "elnyomás"? Hogy milyen az, ha valakinek bármit titkolnia kell, hogy ne érje bántódás?

Ne haragudj, lehet rossz véleményed a melegekről, de "nem normálisnak" tartani elég nagy marhaság. A balkezeseket normálisnak tartod azért?

2014. dec. 2. 19:42
 45/45 anonim ***** válasza:

Az ilyenfajta "elfogadásból",köszi én nem kérek!

Ha az emberek 30-40% meleg lenne,akkor is mi lenne?

Miért fájna a valóság?Miért nem tudnád elfogadni?

Miért kell hazugságban élni?

Mégis miféle magasztosabb cél érdekében?

Szerinted a világ jó így ahogy van?

Így is rengeteg igazságtalanság van a világban.Rengeteg embernek meg kell halnia úgy,hogy élhetne,de nem hagyják.A világot egy veleéjig gonosz romlott rendszer,amit a pénz és a hatalom birtoklása irányít.

Aki csak kis porszem a történetben,annyit tehet élvezi azt a pici jót,ami neki jutott ebben az életben.

Mellesleg túl szürkén látod a világot!Nagyon sok biszexuális ember van.Az,hogy az emberek 90% heteró csak egy torzított arány.Nagyon sok olyan "heteró" van,aki mondjuk vonzódik egy kis arányban a saját neméhez is,de ezt sosem éli meg,mert annyira nem fontos neki,illetve nem mer érte tenni.Mert az ellenkezű neművel egyszerűbb.

Sőt olyan is van,aki a saját neméhez vonzódik jobban vagy csak a saját neméhez vonzódik,mégis vele ellentétes neművel él kapcsolatban,és titokban éli ki vagy egyáltalán nem éli ki a vágyait.

Az,hogy melyik a rosszabb mindenki döntse el maga szerint.

Az emberiség mindig is azon az úton haladt,hogy az egyén boldogsága valósuljon meg,hogy most ez jó vagy sem,ez is egyéni szemlélet kérdése,de akkor is így van.

Egyre inkább csökken a "haszon állatnak" nézése az embernek,habár még sok olyan dolog van,amire felhasználják az embert is,de ez is bizonyos érdekkörök,csoportok jólétének megteremtése miatt van.

Az,hogy egyesek az embert még ma is egy tenyészállatnak nézik,hogy majd a gazdagot kiszolgálja vagy vannak olyanok is,akik ezt a rendszert szeretnék,lásd a jelenlegi viszonyok az ő dolguk.

De egészséges,fejlett társadalmakban a egyenlőség és igazságosság elve felé hajlanak.

De ha versenyi van,legalább fair.

Te semmiféle kisebbségi csoporthoz nem tartozol így neked erről fogalmad sincs,hogyan használják ezt fel mások,egyes érdekcsoportok ellened.

2014. dec. 2. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!