Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha tehetnéd MELYIK ORSZÁGBAN...

Ha tehetnéd MELYIK ORSZÁGBAN TELEPEDNÉL LE? Egyre többen mennek, készülődnek, gondolkodnak a kivándorláson. Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha kedvező lenne/lesz számomra a helyzet itthon, akkor itt Magyarországon. Ha nagyon nem, akkor Usa.
2013. aug. 27. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Ausztriába nem igen mert már nagyon sok a magyar, keletre nem mennék semmiképpen sem, franciákat nem kedvelem, délre se mennék mert nem szeretem a melegebb éghajlatú tájakat, Usa szintén felejtős... ami ott van az kész vicc.

Személy szerint Németországba mennék, Svédországba, Norvégiába, Írországba, meg úgy arrafele :)

2013. aug. 27. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Sehova. Én itt is megvagyok, itt vannak a barátaim, a családom, az életem. Persze, van ahol jobban lehet élni, de sehol nincs kolbászból a kerítés.
2013. aug. 27. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
USA, Ausztrália, vagy Görögország. De mivel a német nyelv a szerelmem, Ausztriába fogok költözni (4 éven belül). :)
2013. aug. 27. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki kivándorol és én pont ezért maradok.
2013. aug. 27. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Svédországba csak akkor gyertek,ha nem gond a napi perpatvar a töméntelen bevándorló arabbal,szíriaival...Nem lehet velük együtt élni.Kis- és nagyvárosok is tömve vannak velük:(.
2013. szept. 17. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Én így születtem.

mintha belém lenne kódolva:

Operation: EL. KELL. HAGYNOM. AZ. ORSZÁGOT.

2013. okt. 27. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Angliát nagyon szeretem, talán oda. Bár lehet, hogy Írországba, csak ott még nem voltam, így nem tudom, milyen ott az élet.
2013. nov. 2. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!