Tényleg egyre többen vannak, vagy csak én látom így?
Nem olvastam végig a kommenteket, mert többnyire a szokásos marhaságok puffognak.
Mindig is voltak melegek, transzneműek, ezek a dolgok egyidősek az emberekkel. Régen nem lehetett róla beszélni, most már lehet, de aki belülről látja ezeket a közösségeket, tudja, hogy a valós mérete ezeknek a kisebbségnek a többség számára most sem látható.
Nagyon sok meleg van, a legtöbben most is bujkálnak, csak ez a közösség már kezd láthatóvá válni.
Ugyanakkor vannak olyan kisebbségek, amik szintén mindig is léteztek, de teljesen láthatatlanok.
Semleges neműek pl. Ki hallott róluk? Pedig mindig is léteztek, léteznek ilyen emberek.
ahogy egyre elfogadóbb a társadalom úgy egyre többen válaljákfel.
30-40 éve még börtönjárt érte.
Még is is jóval többen vannak,mint akik felvállalják.
A felvállalás alatt nem arra gondolok,hogy mindenkinek elmondják.
De sokan vannak,akiknek még a családja sem tudja,és egész életében hazudni kényszerül.
Meg az a szánalomra méltó csoport,akik még maguknak sem ismerik be.
Utolsó!Te nagyon művelt!
Mégis mi előnye van annak,ha valaki melegnek adja ki magát ebben a homofób országban?
Te is egy szerencsétlen,tehetségtelen ember vagy,aki másokon vezetné le a dühét,a tehetségtelenségét!
Ettől neked jobb lesz?
Nem....
Ha meg hozzászólsz valamihez amiről fogalmad sincs,az téged minősít.
Szerencsére a homofóbia nem "divat" már,hanem egy pszichés zavar úgy hívják irigység.
Amúgy nekem nincs velük semmi bajom, (amíg nem vonlnak ki az utcára vonaglani, meg amíg nem nyilatkozik valami kétnemű élőlény a tv ben hogy ez a dolog mennyire tök normális.)
Sőt, az egyik legjobb haverom is homár, de egyáltalán nem látszik rajta és teljesen normális ember.
Csak az aggaszt hogyha tényleg ennyien vannak (és még nem is mind vállalják fel) mennyi ideje lehet hátra az emberiségnek egyáltalán!?
Nem fogod fel,hogy a szexualitás sokkal sokszínűbb ennél.
Ezt csak az ember találtak ki,hogy a heteroszexualitás létezik csak.
Ha mindenki heteró lenne,már rég kipusztult volna az emberiség,ugyanis a homoszexualitás a faj fennmaradását szolgálja,ha egy kicsit is tájékozottabb lennél,akkor ezt tudnád.
A túlszaporodás káoszt okoz.
Lásd világháborúk,stb.
Amúgy meg a homoszexuális ember nem steril,lehet gyereke,csak kisebb az esélye,mint egy heterónál.
Mivel a heteró nem fogja magát melegnek játszani.Ez csak fordítva történik.
Ó felsőbbrendű, művelt, 2 diplomás 30 as. Kérlek magyarázd meg nekem, egyszerű proletár halandónak, hogy az evolúció egy olyan formájában, ahol hím és nőstény egyed sexuális érintkezése a feltétele a szaporodásnak, és a fajfenntartásnak, hogyan lesz "normális" és az "evolúció része" az azonos neműekkel folytatott sex. Nézd el nekem hogy nem vagyok ilyen hihetetlenül felvilágosult mint te és nem fogom fel hogy egy genetikai elváltozás abszolút természet ellenes eredménye hogyan lesz az evolúció része.
Tudod én olyan tájékozatlan vagyok hogy nem tudom megérteni hogy ha egy pasi pasival fekszik össze az tök normál dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!