Tényleg egyre többen vannak, vagy csak én látom így?
Lombik programot azok szokták választani,aki természetes úton nem tudnak teherbe esni,te idióta!XDD
Te jó ég,itt mennyi buta van:d
Ahhoz,hogy egy meleg szaporodjon nem kell lombik program:D
Pfff
"Pusztán azért, mert nem értesz egyet valakinek a nézetével, még nem leszel bölcsebb."
Ha valaki azt irja, hogy a melegek lombikprogrammal szaporodnak, és különben kihaltak volna, az bem NÉZET, hanem egetverő ostobaság. Teljesen mindegy, hogy hány évesen mondja ki valaki a baromságra, hogy baromság, a fenti állítás a lombikrol es a melegek kihalasarol objektíven nem igaz, nem egy vélemény, amiről vitázni lehetne.
Hihet valaki olyan dolgokban, hogy
- "A homoszexualitás egyfajta defekt, és a természet eredetileg gondoskodott arról, hogy ezek lánca megszakadjon."
- az evolúció nem létező dolog
- a nap kering a lapos Föld körül
- a magyar nem finn-ugor nyelv hanem sumér-kelta-bizánci-óegyiptomi-kínai
stb.
de ezek a hitek elsősorban abból táplálkoznak, hogy az illetőnek kényelmesebb a világ egy ismeretlen szegletét leegyszerűsíteni valami egyszerű modellel. Kiválaszt egy neki tetsző ötletet, és teljesen mindegy, hogy van-e valóságalapja vagy sem, bedobja a neki tetsző sarokba. Van, aki kb. az egész világát ilyenekből építi fel, chemtrailben, cionista összeesküvésben és hasonlókban hisz, mert egész egyszerűen nem is akarja vagy próbálja megérteni a világot a maga összetettségében. Azt gondolom, hogy ennél sokkal jobb hozzáállás az, aki kíváncsi a világra, és igyekszik valóban megérteni. A témánál maradva, a valakit érdekel, hogy miért tudhatja valaki 14 évesen is, hogy ő homoszexuális vagy sem, hogy milyen tudományos teóriák születnek arról, hogy a homoszexuálisok jelenlétének a társadalomban milyen evolúciós előnyei lehetnek, ha egyáltalán veszi a fáradságot, hogy megismerje, hogy a tudomány mit gondol a területről stb. És akkor nem fordul elő, hogy a leegyszerűsített modellje egy adott témáról teljesen szembemegy a valósággal...mivel a valóság összetett, ezért a modelljeink úgyis különbözni fognak, de ha legalább megpróbálunk szilárd alapokra építkezni, akkor ezek a modellek jobban hasonlítanak egymáshoz (tehát lesz miről beszélnünk, ha meg akarjuk vitatni a témát), és nem komplett baromságra épül (értsd: melegek lombikprogramtól függetlenül voltak, vannak és lesznek).
Azt gondolom, hogy aki nem is törekszik a világ ilyen megértésére, és ezen felül a megalapozatlan véleményét még hangosan ki is üvölti a világba, az az ember buta, és le is írhatja róla bárki, hogy buta. Ettől még lehet, hogy egy csomó mindenhez tök jól ért, lehet, hogy tök jó ember, lehet, hogy sok területen okos, de az adott témában nem az.
Miquel, az egyik kommentemet írtam neked, ezért:
"Brandoneee20 nevű felhasználó válasza:
Lombik programot azok szokták választani,aki természetes úton nem tudnak teherbe esni,te idióta!XDD
Te jó ég,itt mennyi buta van:d
(...)
Miquel nevű felhasználó válasza:
Szeretem, amikor huszonéves fiatalok kijelentik valakiről, hogy buta, mint a föld. Pusztán azért, mert nem értesz egyet valakinek a nézetével, még nem leszel bölcsebb."
Valaki leírta egy nyilvánvaló butaságra, hogy az illető buta, erre te azt mondod, hogy "nem leszel bölcsebb attól, mert nem értesz egyet valakinek a 'nézeteivel' ".
Erre válaszoltam azt, hogy Brandoneee csak a nyilvánvaló butaságra írta azt, hogy az illető baromságot írt. Hát ezért szólt neked az a hozzászólás.
Mesterséges úton is szaporodhat egy leszbikus pár is.
De nem KIZÁRÓLAG úgy.
Ez abban az esetben áll fenn,ha ismeretlen donortól származik a minta.
De ha ismerik az leendő "apukát",akkor akár természetes úton is megoldható,még csak szexuális aktus sem kell hozzá.
Fordítva,2 fiú esetén pedig ez szintén megoldható természetesen is.
A melegek nem sterilek!!
Lombikot olyan többnyire HETERÓ párok szoktak igénybe venni,ahol természetes úton nem sikerül teherbe esni.
Mellesleg az egész kérdésben ez lényegtelen elem,csak te emelted ki:d
A heterók hozzák létre a melegeket!
Ha összefognád az összes ma élő meleget és megtiltanád nekik,hogy szaporodjanak,akkor is lennének melegek!
Egyrészt nem csak genetikai,hanem hormonális okai is vannak a melegségnek!
A terhesség alatt ezt nem tudod befolyásolni,úgy a fogantatásnál azt sem gondolattal,hogy fiút vagy lányt szeretnél!
A melegek léte erősíti a fajt,stabilabbá,életképesebbé teszi!
Csökkenti a túlszaporodást.
Ettől még az emberek rendelkeznek saját gondolatokkal,nem ösztönösen szaporodnak,mint az állatok!
Az,hogy valaki meleg nem azt jelenti,hogy 100%-osan nem fog szaporodni,csak nagyobb az esélye!
És a heterók ezt mindig "termelni" fogják,mivel a populáció egészére nézve hasznos tulajdonság.
Miquel nevű felhasználó válasza:
Szeretem, amikor huszonéves fiatalok kijelentik valakiről, hogy buta, mint a föld. Pusztán azért, mert nem értesz egyet valakinek a nézetével, még nem leszel bölcsebb.
Ez a reagálásom a #12 válaszra született.
"Ez a reagálásom a #12 válaszra született."
igen, értelek. szerintem rendes voltam, hogy csak a másik választ cincáltam szét, és a tiedre nem mondtam még semmit. De maradjunk abban, hogy Brandonee jól látja a kérdést, baromi nagy butaságokat írtál le, általánosítasz, és a világ nagyon nem úgy működik, amilyennek te látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!