Ti mennyi időt vagytok (munkahely/sulin kívül) emberek/barátok társágába?
Figyelt kérdés
Egyszóval: Mennyi időt töltötök közösségbe egy általános hétköznap?2014. nov. 11. 19:08
11/17 anonim 

válasza:

Elég sokat. Egyetemi órák közötti lyukasórák számítanak? De amúgy hétvégente is igyekszem mindig egy-két napot barátokkal tölteni. Olyan, hogy egész hétvégén ne menjek sehova, nagyon ritkán van. Az egyedüllétet is leginkább akkor élvezem, ha emberek között vagyok közben. Pl. sokkal szívesebben sétálok a városban, mint egy erdőben, szívesebben tanulok könyvtárban vagy kávézókban, mint otthon.
13/17 anonim 

válasza:

Heti 1-2 óra, de mindennel együtt, mert nincs munkahelyem s már rég nem tanulok.
Ebbe a párom nem tartozik bele.
Egy átlagos napon nem is látok embert, a páromat újfent leszámítva. Csak 2-4 macskát, egypár kecskét és gyakran egy lovat is. Ezek egyike sem a mienk.
Néha remetének érzem magam a Bakonyban, de ez nekem megfelel.
(Azért ennél szociálisabb vagyok alapból, de ez egy ilyen periódus. Plusz távol lakom a településektől is.)
14/17 anonim 

válasza:

semmit :( még a munkahelyemen se,egyedül dolgozok! nagyon elkeserítő 19/L
15/17 anonim 

válasza:

Hétköznap csak skypeon szoktunk játszani, beszélgetni munka után. Minden pénteken bérelünk termet focizni/röplabdázni és utána beülünk egy sörözőbe.
17/17 anonim 

válasza:

Heti 0 óra, minden barátom a többi barátjával van és nem akar velem találkozni. Mondjuk meg tudom őket érteni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!