Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők, barátkozás,...

Lányok, nők, barátkozás, párkapcsolat esetén ti mennyire nézitek azt, hogy egy pasinak milyen kocsija van?

Figyelt kérdés

Budapesti viszonylatban,és mondjuk azt,hogy autót használó környezetben.

És e mellett mennyire nézitek,hogy milyen a lakása,munkahelye,foglalkozása,stb.,vagy a külsőségek megfognak Benneteket?

2014. okt. 12. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Most őszintén..Kit érdekel? Főleg barátkozás esetén, párkapcsolat esetén tisztában vagyok vele, hogy sokan vannak, akik tényleg csak a pénzre hajtanak. Talán egyedül a tanultsága az, ami érdekel, az alábbi szempontok közül, habár ezt konkrétan nem emelted ki, mert azért igenis mindenki felelős, és akárki el tud érni szép eredményeket. Az más, ha esetleg egy nem jól fizető szakmát tanul, mert azt szereti csinálni, de akkor ott is teljesítsen jól, hozza ki magából a maximumot. De az már szempont, hogy lehessen vele értelmesen beszélgetni.
2014. okt. 12. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Mikor megismertem a férjemet, csak egy biciklije volt, hát ennyire.
2014. okt. 12. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Anyagi helyzet 0%-ban számít.

Csak a sok lúzer, akinek nincs nője, arra fogja, hogy nem gazdag.

2014. okt. 12. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem inkább a céljai és a gondolkodásmódja érdekel.
2014. okt. 12. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyedül a foglalkozását, hobbiját néztem, hiszen ebben a kettőben fontos, hogy harmonizáljunk. Pl. ő biciklizik versenyszerűen, én meg futok. Nah ha nem sportolnék, szerintem nem tolerálnám, hogy akkor szombaton fél napra eltűnik edzeni.
2014. okt. 12. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy komoly gondolkodású 30+ os nőnek igen is számít, hogy egy pasinak biztos egzisztenciája legyen, hogy hosszútávon az életüket megtudják tervezni majd megvalósítani (közös ház, gyerek). Ami egy fix munkahely legyen, még ha csak a Mekdonálcban is. Lakás, autó annyira nem fontos. Majd vesznek közösen idővel.

FFI

2014. okt. 12. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Minél butább valaki annál felszínesebb, így erre a kérdésre különböző társadalmi rétegekből, különböző felfogások szerint tudsz csak választ kapni.

Sztem alapvetően nem az autó fogja mutatni milyen ember vezeti, ergo nem ez fog számítani.

2014. okt. 12. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Felőlem elvárhatják a drága kocsit, meg a saját lakást....

Ha nincs, akkor nincs.

2014. okt. 12. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Én alapjáraton mindig is az okos, sikeres, ambiciózus férfiakat szerettem, és ez gyakorlatilag kivétel nélkül komoly anyagi javak meglétével is jár.

A párom sikeres mérnök, akinek 2 lakása, autója van, mellette biztonságban érzem magam maximálisan, számomra ő a tökéletes férfi.

Természetesen nekem is tennem kell, hiszen közös a célunk, nekem is 2 diplomám van, 2 nyelven beszélek, jó munkahelyem van.

Ketten együtt bármire képesek vagyunk.

2014. okt. 12. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Párkeresésnél fontos a végzettség, foglalkozás, mégpedig azért, mert megmutatja, mennyire illünk össze. Ha pl. ő 8 általánossal részmunkaidőben árut pakol a Tescoban, én pedig 2 diplomás, 3 nyelvet beszélő mérnök vagyok, akkor nagy valószínűséggel nem vagyunk egy értelmi szinten, más az érdeklődési körünk, mások a céljaink.

A lakás, autó nem érdekel, nem ezek alapján választok párt.

2014. okt. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!