Lányok, nők, barátkozás, párkapcsolat esetén ti mennyire nézitek azt, hogy egy pasinak milyen kocsija van?
Budapesti viszonylatban,és mondjuk azt,hogy autót használó környezetben.
És e mellett mennyire nézitek,hogy milyen a lakása,munkahelye,foglalkozása,stb.,vagy a külsőségek megfognak Benneteket?
Anyagi helyzet 0%-ban számít.
Csak a sok lúzer, akinek nincs nője, arra fogja, hogy nem gazdag.
Egy komoly gondolkodású 30+ os nőnek igen is számít, hogy egy pasinak biztos egzisztenciája legyen, hogy hosszútávon az életüket megtudják tervezni majd megvalósítani (közös ház, gyerek). Ami egy fix munkahely legyen, még ha csak a Mekdonálcban is. Lakás, autó annyira nem fontos. Majd vesznek közösen idővel.
FFI
Minél butább valaki annál felszínesebb, így erre a kérdésre különböző társadalmi rétegekből, különböző felfogások szerint tudsz csak választ kapni.
Sztem alapvetően nem az autó fogja mutatni milyen ember vezeti, ergo nem ez fog számítani.
Felőlem elvárhatják a drága kocsit, meg a saját lakást....
Ha nincs, akkor nincs.
Én alapjáraton mindig is az okos, sikeres, ambiciózus férfiakat szerettem, és ez gyakorlatilag kivétel nélkül komoly anyagi javak meglétével is jár.
A párom sikeres mérnök, akinek 2 lakása, autója van, mellette biztonságban érzem magam maximálisan, számomra ő a tökéletes férfi.
Természetesen nekem is tennem kell, hiszen közös a célunk, nekem is 2 diplomám van, 2 nyelven beszélek, jó munkahelyem van.
Ketten együtt bármire képesek vagyunk.
Párkeresésnél fontos a végzettség, foglalkozás, mégpedig azért, mert megmutatja, mennyire illünk össze. Ha pl. ő 8 általánossal részmunkaidőben árut pakol a Tescoban, én pedig 2 diplomás, 3 nyelvet beszélő mérnök vagyok, akkor nagy valószínűséggel nem vagyunk egy értelmi szinten, más az érdeklődési körünk, mások a céljaink.
A lakás, autó nem érdekel, nem ezek alapján választok párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!