Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek akkor ha? (részlete...

Mit tegyek akkor ha? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akit már egy ideje kinéztem magamnak és úgy láttam ő is felfigyelt rám,ám amikor a tettek mezejére léptem akkor azt a választ kaptam hogy ő még nem akar komolyabb kapcsolatot tehát egy kicsit várna még vele (velem). Ráadásul jövőre osztálytársak is leszünk (eddig nem voltunk) és szeretném tudni hogyan közeledjek ezentúl felé.

2014. aug. 18. 23:39
 1/4 anonim válasza:
Cutiiiiiiiiiiiii
2014. aug. 18. 23:41
 2/4 anonim válasza:
Szerintem mindenképp lassan közeledj felé , ne add fel! És ha még nem áll készen egy komoly kapcsolatra , akkor lassan szép sorjában adagolj neki mindent , és biztosítsd arról , hogy benned megbízhat , és nem sieted el a dolgokat! :)
2014. aug. 19. 10:38
 3/4 anonim válasza:
patrik te vagy az? :O XD
2014. aug. 21. 13:52
 4/4 anonim válasza:
és egyből le pontoznak :( egyébként próbálj meg megint közeledni hozzá mint az előtt ha megint elhajt akkor hagyd a fenébe mert csak még jobban meg gyűlöl...
2014. aug. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!