Ti hogy töltitek (általánosan) a szombatotokat és a vasárnapotokat?
Hát én sokszor dolgozok a hétvégéken is, de ha nem akkor indul a móka :) Mi lebeszéltük a baráti társaságunkkal (kb10fő), hogy most vagyunk fiatalok, keresünk így ilyenkor kell bulizni.
Pénteken ha tudunk akkor este iszogatunk, szombat lenézünk focizni, este komolyabb buli, vasárnap délután kimegyünk focimeccset nézni (vidéki ifi vagy felnőtt) mikor vége akkor olyan 7-8 fele elugrunk pizzázni vagy kínaizni, gyrosozni :)
Nekünk így telik a hétvége, nem akarunk lemaradni semmiről viszonylag jó társaságunk is van, összeszokott banda :)
21/f
szombat délelőtt érettségi előkészítő Corvinuson,vasárnap délelőtt szalagavató keringő próba a maradék időben pedig vagy családimprogram,vagy végre tudok kicsit a barátommal is lenni...tanulni csak este szoktam maximum :'D
18\N
Szombaton megyek barátnőméknél, vasárnap itthon pihenek és kicsit készülök sulira. :D
18/F
Általában a hétvége a családé: Szombaton délután a nagynénémnél összegyűlik a rokonság egy része, vasárnap pedig szűk körű családi ebéd van - utána egy kis közös családi pihenés.
Néha van munka is (általában szombat délelőtt), de igyekszem pihenni. Barátokkal hétköznap munka után szoktam találkozni, bevásárlás is akkor van, hétvégén ilyen célból már nemigen mozdulok ki (mondjuk szerencsére családi házban élek, úgyhogy nem érzem "bezártságnak"), inkább csak a környéken kirándulni... (ha szép idő van)
Szeretek itthon tenni-venni, olvasni, kézimunkázni, nagy ritkán TV-t nézni, vannak halaim, madaraim meg macskáim, azokat is "pátyolgatni" kell, meg van még pár itthoni hobbim is. Szóval sose unatkozom:) Csak mindig túl rövid a hétvége:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!