Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Belemennétek így az emberölésbe?

Belemennétek így az emberölésbe?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy gomb amit, ha megnyomtok meghal egy teljesen ismeretlen, random ember a földön és ti kaptok a számlátokra 1 milliárd (!) Ft-ot... Ti és a rokonok, barátok nem lehetnek a halottak, de lehet egy rendőr, egy orvos, egy fegyenc, stb. bárki. Így belemennétek a gyilkosságba?

És azzal a különbséggel, hogy akár ti, vagy egy családtagotok is lehetnek az áldozatok (1:7000 000 000 eséllyel), viszont annyiszor nyomnátok meg a gombot ahányszor csak akarnátok és minden esetben megkapnátok érte a pénzt? Ez esetben hányszor nyomnátok meg, ha egyáltalán?

2014. nov. 3. 16:00
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Nem tudnék soha embert ölni, mint gondolkodó ember.

Tudnék ölni, mint bosszúvagy vezérelt ösztönleny.

Pl. Bánt engem/családom/szerettem/gyereket/allatot stb...

Most ez a két lény épít fel engem.

Mivel ebben az esetben nem tudna az ösztönos engem felülkerekedni, ezáltal nem tudnék embert ölni ilyen helyzetben.

2019. ápr. 23. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!