Belemennétek így az emberölésbe?
Ha lenne egy gomb amit, ha megnyomtok meghal egy teljesen ismeretlen, random ember a földön és ti kaptok a számlátokra 1 milliárd (!) Ft-ot... Ti és a rokonok, barátok nem lehetnek a halottak, de lehet egy rendőr, egy orvos, egy fegyenc, stb. bárki. Így belemennétek a gyilkosságba?
És azzal a különbséggel, hogy akár ti, vagy egy családtagotok is lehetnek az áldozatok (1:7000 000 000 eséllyel), viszont annyiszor nyomnátok meg a gombot ahányszor csak akarnátok és minden esetben megkapnátok érte a pénzt? Ez esetben hányszor nyomnátok meg, ha egyáltalán?
Az elsőbe igen,.
1 milliárd elég lenne hogy mindent megvalósítsak amit szeretnék :)
pénzért embert ölni, főleg ilyen hülye módszerrel? :O
én nekem még akkor sem kellene azaz 1 mrd ha mondjuk azért kapnám mert jó helyen vagyok jó időben...engem nem irányít a pénz...ti meg álmodozzatok a gombokról meg a milliárdokról :D én tudok boldog lenni 1 mrd nélkül is, és ha kell tudok pénzt csinálni, amennyire épp szükségem van...kiérdemelni és nem csak álmodozni róla :D
Nem! Senki életét nem akarom elvenni, nem számít, milyen életet élt. Isten előtt ezt nem lehetne kimagyarázni, undorító, hogy mit meg nem képesek az emberek tenni a pénzért.
Most komolyan, akik kioltanának egy életet: ti képesek lennétek abból a pénzből nyaralgatni, bulizni, szórakozni, amit egy ember élete árán szereztetek meg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!