Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti belemennétek a helyembe?

Ti belemennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
A férjem munkatársa hajléktalan lett. (régóta ismerjük, a férjemmel osztálytársak is voltak) Elkezdtek vonni valami kölcsönt neki, így már nem tudja fizetni az albérletet. A munkahelyén lakik. Nekünk 3 gyerekünk van. Felvetette az ötletet, mi lenne ha itt ebédelne. Havi 15 ezret adna érte. Mit szólnátok rá? ja, és ebbe a 15 ezerbe beletartozna a kávézás és pár szál cigaretta is.
2014. márc. 2. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ennyit (csak az ebédet) még ingyen is vállalnám, kávéval, pár cigivel, a 15 az jó, ha titeket nem zavar, miért ne..
2014. márc. 2. 13:04
 2/11 A kérdező kommentje:
havonta 2-3 alkalommal amugy is szokott itt enni, persze ingyen. mindig dícséri a főztömet. de köpni nyelni nem tudtam amikor rákérdezett
2014. márc. 2. 13:07
 3/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én meg engedném, nem ott lakást kért csak meleg ételt és nem ingyen, pénzt ajánlott fel.
2014. márc. 2. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha barátotok akkor még ingyen is. A bajban kire számíthatna ha nem a barátaira.
2014. márc. 2. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Én belemennék, főleg, ha család barátja.
2014. márc. 2. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha barát, akkor végül is miért ne?
2014. márc. 2. 13:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna elfogadni azt a pénzt, inkább tegye félre hogy mielöbb talpra álljon!

Ez a minimum amit az ember a barátjáért megtesz!

2014. márc. 2. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is ingyen vállalnám neki. Már az az egy adag ide vagy oda...
2014. márc. 2. 13:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Énis belemennék, még ingyen is.
2014. márc. 2. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ingyen is beleegyeznék. Ha hajlandó fizetni, akkor igazán tisztességes ember :)
2014. márc. 2. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!