Kedves melegek! Ha mondjuk meglehetne oldani hogy a nőket szeressétek, belemennétek?
Nem utálom a melegeket csak kíváncsi vagyok rá.
Például ha már olyan fejlett lesz az orvostudomány, hogy a kisbabáknál megtudják állapítani hogy melegek lesznek-e,
és ezen változtathatnának valahogy, akkor az jó lenne nem?
Elvégre jobban be tudnának illeszkedni.
És aki már felnőtt bele menne ebbe?
Én leszbikusként soha nem mennék ebbe bele :D
Sőt! Örülök, hogy a lányokat szeretem, ennél jobb dolog nem is "történhetett" volna velem. :)
Amúgy az egész felvetés szörnyű, a XX. században kikísérleteztek ezzel több országban. A náci Németországban többek között, de Alan Turing is ennek az áldozata lett.
Hát nem tudom, végülis ha így is úgyis boldog az ember, akkor figyelembe lehetne venni a többi tényezőt.
több gyerek (kérdés persze, hogy ez jó-e, már így is elég sokan vagyunk)
egyébként csak most furcsa, hogy nővel kellene élnetek...
akkor természetes lenne (és az én osztálytársaim meg eléggé csúfoltak egy fiút, pedig csak (csak) lányokkal barátkozik...) ebből a szempontból talán mégis jobb lenne... De még a kisbabákról senki nem írt véleményt!
Nőként is úgy gondolom, hogy az örökbe fogadott babát is pont úgy tudom majd szeretni, mint a sajátomat.
Ez soha nem zavart, az elfogadás meg ilyenek...
Én boldog vagyok így, mivel mindig is a lányokat szerettem, nekem ez a természetes :)
Mindenkinek az a természetes amiben benne él.
A 2. vagyok újra.
Már megszületett gyerekkenél nem lehet egyértelmüen megállapítani a nemi identitását, de értelme sem lenne, söt igen tragikus következményei lennének..
Mivel nem megváltoztatható, ezért az egyetlen "megoldás" az ilyen gyerekek megölése, kiírtása lenne, amit nem hiszem, hogy jónak tartanál.
Azt meg, hogy ki milyen nemü emberrel akar élni, mi a természetes neki, mindenkinek joga eldönteni.
Ez kb. ugyanolyan, mintha neked pl. a manöken alakú nök tetszenek és arra akarnának "átprogramozni", hogy kimondottan kövér nökkel élj. (A sovány-kövér nö felcserélhetö a saját ízlésed szerint, de nem is ez a lényeg, hanem az elv.)
Ha belegondolsz, már elöre elborzaszt az ötlet, és ez a melegekkel is ugyanígy van.
Az meg megintcsak kérdés, hoyg jó lenne-e, ha a melegeket meg tudnák "gyógyítani", mert utána jönnének a visszahúzódó emberek, a soványak, a kövérek, az alacsonyak, a magasak, a bátrak, a gyávák, a csúnyák, a betegek, a túlérzékenyek, stb. - és a végén maradna egyetlen egy standard nö meg standard férfi tipus meghatározott magassággal, súllyal, haj- és szemszínnek, testméretekkel, és bármelyiket ki lehetne cserélni a másikkal, mert mindenki ugyanolyan.
(Ezeket heteróként írtam, szóval nem vagyok érdekelt, csak nem árt gondolkodni, mielött meg akarnál valakiket változtatni)
kedves 2.!!!
Ha nem gondolkodtam volna nem tettem volna fel a kérdést!
egyébként meggyőztél (nem mintha kényszeríteni akartam volna bárkit is). de viszont én a jövőről beszéltem, amikor már meg lehet tenni azokat a dolgokat, aiket leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!