Kedves melegek! Ha mondjuk meglehetne oldani hogy a nőket szeressétek, belemennétek?
Nem utálom a melegeket csak kíváncsi vagyok rá.
Például ha már olyan fejlett lesz az orvostudomány, hogy a kisbabáknál megtudják állapítani hogy melegek lesznek-e,
és ezen változtathatnának valahogy, akkor az jó lenne nem?
Elvégre jobban be tudnának illeszkedni.
És aki már felnőtt bele menne ebbe?
Minden ember egyedi, miért kéne dobozokba rakni mindenkit, miért legyünk egyformák?
Az embereket kell felvilágosítani, hogy legyenek elfogadóbbak. Mindenki éljen úgy ahogy neki jó.
Az egyformaság nem érték, ha ezt az elvet követnénk, az egyenlő lenne a legsötétebb diktatúrákkal.
Ott akarják az embereket minél jobban megfosztani a jellemzőiktől, csak arctalan tömegek kellenek.
Én ha tehetném, nem változtatnék rajta. Így vagyok boldog.
21f/m
Én sose változtatnék ezen. Persze minden meleg tudja, hogy vannak "megpróbáltatások" de ami nem öl meg, az erössé tesz! Szeretem ezt az életet, bár sokszor jön a szurkálás, de szerintem mi vagyunk azok akik megtaláljuk a valódi boldogságot, átlépjük az akadályokat hiszen minket megedz az élet.
Megtaláltam álmaim pasiját, sose akarok megváltozni. Vele lett teljes a boldog életem. Innentöl már csak egy kölyök hiányzik :D
Szal a válaszom egy határozott NEEEEEEEEMMMMM!!!!!!!
Kölyök...
Nem utálom a melegeket (mint azt már leírtam), de a gyerekkel szemben szerintem igazságtalan lenne.
Kedves heterók!
Ha mondjuk meg lehetne oldani, hogy a fiúkat szeressétek, belemennétek?
A kérdésedre a válasz: NEM. Nem mennék bele, hogy melegként átkezeljenek heteróvá. A homoszexualitás is teljesen természetes szexuális orientáció. 2 éve boldog párkapcsolatban élek, semmi pénzért nem adnám fel a kapcsolatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!