Miért bántanak, ha vékony vagyok?
21 éves lány vagyok. Mindig is vékony alkatú voltam, kiskoromba is sokszor csúfoltak emiatt. 35-40 kg voltam sokáig, majd 17 évesen elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, onnantól jött rám pár kiló. Most 54 kg vagyok. Nem vagyok elégedett magammal, hiába akar mindenki vékony lenni. Próbálnám elfogadni magam, de akkor jön egy csapás és ismét utálok tükörbe nézni. Attól rettegek, hogy amikor valakivel találkozok, egyből azt mondja, hogy fogytam. Párom családjában két embertől állandóan megkapom, hogy milyen sovány vagyok. Kint vannak a bordáim, hogy nézek ki..Egyszerűen nincs kedvem hozzájuk menni. Nyáron elmentünk strandra, vetkőztem le és egyből megkaptam, hogy milyen brutál sovány vagyok és elment a kedvem az egésztől. Persze ők nem vékonyak, mondhatni, hogy van rajtuk sok felesleg, de én nem mondom nekik, hogy kövérek vagytok. Én nem érzem magam brutál vékonynak, normálisan eszek, hiába magyarázom nekik , hogy ilyen az alkatom, mindig megkapom, hogy hogy nézek ki. Mindig napokig rossz kedvem van emiatt, szeretnék kiállni magamért, de akkor hirtelen nem tudok mit visszaszólni, mindig utána gondolkozom, hogy ezt kellett volna mondanom nekik. Olyan jó lenne, ha csak elmenne a fülem mellett, és nem venném fel ezeket a beszólásokat :'(
Valakinek valami tanács, aki ugyan ezt átélte már?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!