Miért bántanak az emberek, ha meghallják, hogy milyen nevet szeretnék adni a kislányomnak?
Leszögezném, nem várok babát, a munkahelyen ebédszünetben feljött a téma, hogy ki milyen nevet adott a gyermekének. Én mondtam, hogy ha MAJD lányom lesz, akkor vagy Ida, vagy Borbála lesz. Tudom, hogy nagyon régi nevek, de nekem tetszenek.
A két "főkolompos" elmondott minden idiótának, olyan hangnemben és stílusban beszéltek velem, hogy el sem hittem, mindezt két név váltotta ki.
Tényleg ilyen borzalmas nevek ezek?
Nem ez a legfőbb gondom, de sok olyan név van, ami tényleg borzasztó. Nem írnék példákat, de a szappanoperák egész tárháza szerepel már anyakönyvezhető névként.
Köszönöm a válaszokat.
Hát nekem se tetszenek, főleg a Borbála, inkább a modernebb nevek tetszenek, de eszem ágában sem lenne lefikázni azokat, akiknek mások tetszenek! Engem meg azért szólnak meg, hogy Miront akarok adni a fiamnak.
Tegyél rá, hogy mit gondolnak, majd Ők adnak a sajátjuknak azt, amitÔk akarnak!
2 ember leszólta a nevet és te már úgy állítod be, hogy "bántanak" az emberek. Nem tudom te kikkel beszélgetsz, de én ilyen taplókkal még sosem találkoztam. :)
Egyébként szerintem egyre népszerűbb a Borbála név, ismerek nem egy kisbabát, akit így hívnak. A régi nevek is kezdenek visszatérni. Nemrég egy ismerősöm a Teréz nevet választotta.
Köszönöm a válaszokat.
5-ös. Az említett két hölgy két kolléganőm. Nagyon bicskanyitogató stílusuk van, mindent és mindenkit leszólnak. Ők a tökéletesek. Nevetséges, hogy 30 fölöttieknek ilyen a gondolkodásmódja.
Szard le, hogy ki mit mond :) Nekem bejön a Borbála is, meg az Ida is.
Egyik ismerősöm mutatta be a babáját valamelyik nap, Dorka!
Hát nem mondtam semmit, de az első kutyám neve Dorka volt! :D
Ma már divat ciki nevet választani, én biztatlak, hogy menj majd szembe a divattal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!