Miért van az, hogy betegesen ragaszkodom olyan emberekhez, akik kihasználnak, bántanak (lelkileg)?
Hasonló cipőben járok,szóval kezet foghatunk!
Egyébként ennek az egésznek az alapja szerintem az önbizalomhiány és a szeretetéhség.Torz az énképed,és másoktól vársz pozitív visszacsatolást,hogy legyen önbecsülésed,mert csak ettől érzed jól magad.Ennek érdekében két jó szóval,szeretetmorzsákkal is beéred,mindegy,mennyit bánt mellette a párod,vagy a környezeted.Odadobod a tested és a lelked valakinek úgymond,egy kis szeretetért cserébe.Ez az,amit nem szabadna.Tudatosítanod kéne magadban,hogy na,neked így nem szabad viselkedned.Nehéz,de megtanulható dolog ez.Én például éppen ma szabadultam meg egy olyan embertől,aki közel két évig porig alázott,én meg asszisztáltam hozzá.
Menj el egy pszichológushoz, és majd kimondatja veled azokat a dolgokat, amiket még magadnak sem akarsz kimondani, és inkább tőlünk vársz megoldást.
Terápiával lehet segíteni a problémáidon, magadtól ezen szerintem nem fogsz változtatni, mert mint látod, nem tudod egyenlőre, min változtass.
Amúgy annak a hozzászólónak van igaza, aki a rossz mintát és az önértékelési problémákat említik. Kemény munkával és segítséggel ezt tudod orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!