Azzal bántanak, hogy elkényeztetett egyke vagyok?
Mindig azt nézd, hogy ki mondja, amit mond, miért mondja és hogyan. Ne általánosíts.
Az egykéket sokan irigylik; az emberek hajlamosak a gyors ítélethozatalra, az általánosításra - mint a kérdésedbe te is másokról! - és az előítéletekre.
1 Akkor egyáltalán senki véleménye se fontos?
2 Igyekszem, de sok lúd disznót győz.:(
3 Nekem is vannak egyke ismerőseim és nekik sincs ilyen problémájuk. Jó nekik. Azért mondják rám, mert mindig kiállok az igazamért. Nekik jobb lenne, ha csendben maradnék és nem lenne velem semmi gond. Majd ez az idő is eljön egyszer, amikor már nem leszek itt:))))
Hű, ezt én is nagyon sokszor megkaptam. Mindig mondták nekem, hogy bezzeg nekem meg van mindenem. Sőt, ezt a mai napig kapom. Csak tudnám, miért:D Emlékszem, hogy évekig könyörögtem egy ps2-ért és sose kaptam meg. Nem hisztiztem és nem visítoztam érte. 16 éves korom óta dolgozom. Tényleg meg van mindenem? De jó, hogy mindenki mindent jobban tud nálam. Ráadásul régen még csóró ruhákban is jártam, úgyhogy tényleg nem értem. Általánosban majdnem én voltam a legszakadtabb. Nem értem, miért mondja ezt rám a mai napig mindenki. Szerintem csak bántani akarnak és kész. Mert ne voltam elkényeztetve. Nem is volt minden megengedve. Ha valami rosszat csináltam, ugyanúgy kikaptam, megbüntettek, mint bárki mást. Ráadásul az a vicc, hogy ezt családtagok mondják. Még ha vad idegenek mondanák, de nem, ezek családtagok. Elvileg ismerniük kéne. Nagyon kiborít.
5 Kit is általánosítok a válaszomban?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!