Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azzal bántanak, hogy elkényezt...

Azzal bántanak, hogy elkényeztetett egyke vagyok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem volt testvérem, de én mindig is nagyon szerettem volna, elég nagy szívfájdalmam az, hogy nincs testvérem. A szüleim szegények voltak, úgy éltünk, mint bármelyik más család, sőt, a viszonyunk nem is túl jó, tele van konfliktusokkal az életünk. És mindig megkapom, hogy el voltam kényeztetve. De hogy????? Annyira igazságtalan. Pont az fáj a legjobban, hogy nincs tesóm, a szüleimmel sem a legjobb a viszonyom, erre meg ezzel bántanak. Elegem volt mindenkiből.
2013. nov. 14. 20:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10 Hát ez az, amikor nem túl hálás, hogy vannak testvéreid. Hihetetlen, hogy ennyire tönkretehet az irigység egy kapcsolatot. Nekem az egyik unokatesómmal romlott meg emiatt a kapcsolatom. Előtte nagyon jóban voltunk. És mindössze annyi a baja, hogy én egyetemre járok, ő meg nem tanult tovább, csak egy érettségije van. De így is jól keres, mindössze csak a végzettséggel van baja. És ha ez nem elég, ellenem fordította a nagyszüleimet. Ők például azóta veszekszenek velem minden alkalommal, amikor ott járok, amióta a "jófej" uncsitesóm telebeszélte a fejüket mindenfélével.
2013. nov. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!