Miért bántanak minket? Én ilyen életet szeretnék.
az írásod alapján nagyon gyerek vagy te még...
4-5 évig iskolázni fogsz? Hát nem fog megártani.
Az egyetlen dolog, ami miatt nem fogadnak el titeket ilyen esetben az az, hogy irigyek. Mi 5 éve vagyunk együtt a férjemmel és még mindig mindent meg tesz anyám (aki már 3-szor vált el) annak érdekében, hogy szétválasszon minket.
24/N
még egy év, és nem kell tűrnöd
ideális esetben előbb-utóbb elfogadják, megszokják (ha látják, hogy boldog vagy), nem ideálisban meg nem kell velük tartani a kapcsolatot.
A barátnők véleményével én nem nagyon foglalkoznék, a szülők meg nyilván a legjobbat akarják neked...
egyébként nagyon fiatal vagy még, simán lehet, hogy az 5 évnyi tanulás alatt megváltozik a véleményed - ezért szerintem maradj nagyon, nagyon nyitott, és ne jelentsd ki hogy te ezt akarod és kész.
Ne foglalkozz velük. Úgy szeretem az ilyen falusi paraszt dumát.Semmivel sem vagyok rosszabb hogy falusi vagyok. Ugyanúgy végeztem egyetemet, van házam, dolgozom. A város kocsival kb 5 percre van, minden elérhető.
Gondolom az egyik szülőd is falusi volt hiszen írod hogy a nagyszüleidnél szoktál nyaralni.
Amúgy nekünk is van kert, néhány gyümölcsfa, nem túl sok mert munka mellett nem megy. De óriási a különbség a tescós savanyú paradicsom és a között amit én leszedek a fóliában. Sokan városban is csinálnak egy kis kertet ha van rá lehetőségük. Nyaralni járunk, szóval ugyanazt megtesszük mint a városiak. Jó körülmények közt élünk, talán sok városi cserélne velünk.
Az ilyen buta emberekkel akik így beszélnek ne is foglalkozz. Mindenféle ember van a városban és faluban is. Tegyél rájuk magasról.
Pontosan ahogy a 6-os leírta.
Én személy szerint papíros paraszt vagyok :-D Ezt értsd szó szerint.Ebből élünk.Vannak gyümölcsöseink.
El nem cserélném az életemet semmilyenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!