Miért mindig minket fiúkat bántanak meg vádolnak meg
zaklatással vagy akármivel, amikor történetesen az apuka
kislánya nyomult rám, jelölt be meg írt rám fb-n?
Figyelt kérdés
Igazságtalanságnak tartom, hogy még nekem támad egy lány apja, amikor az ő kedves lánya kezdett ki velem én le is írtam fb-n a lánynak, hogy nem is ismerjük egymást, ne akarja, hogy egyből szívekkel bombázzam meg járjak vele. Nekem fontos egy lány jelleme is, a külső önmagában kevés, hogy szerelmes legyek egy lányba és szíveket küldjek neki. Na nem rég meg mit látok, hogy apja letiltatta velem a lányát és még hagyott egy fenyegető üzentet is, hogy hagyjam békén a lányát. De ami bosszant, hogy nem én zaklattam a lányát, ő nyomult rám ő akart velem talizni is először, és igaz, hogy végül már belementem, de attól még nem én vagyo a rossz ember, hanem a buta lánya, aki rám nyomul és nem bírt volna szólni, hogy az apja tiltja őt még a fiúzástól. Ja meg az is durva, hgoy utólag tudtam meg a valódi korát is, ugyanis nekem jóval idősebbnek hazudta magát a kis ringyó. -.-
2013. nov. 20. 16:23
1/9 anonim válasza:
miért nem az apukával gizdáztál?akkor nem hüledeznél itt hanem dicsekedhetnél mekkora májer vagy
2013. nov. 20. 16:26
2/9 anonim válasza:
Ird meg az apjànak hogy mi is törtènt,ès hogy ne fenyegetözön mert fel lesz jelentve!
2013. nov. 20. 16:27
3/9 anonim válasza:
Legalább tanultál belőle, vagy csak hőbörögni tudsz?
Ha felnőttként kapcsolatba bonyolódsz egy gyerekkel, arról csak te tehetsz. Bármit is hazudik a másik, a TE felelősséged, hogy megbizonyosodj róla, hogy szabad-e már a dolog (jogilag illetve erkölcsileg).
Már csak azért is, mert senkit se fog érdekelni a magyarázkodásod a bíróságon, ha netán egy 14-nél fiatalabbal jössz össze.
2013. nov. 20. 16:28
4/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok, nem felnőtt, a lánya azt hazudta nekem, hogy 15 éves, ja és csak utólag tudtam meg, hogy még 12 épp megvan... de állítólag egy rakás fiút szopott már le meg csak szórakozik a fiúkkal. Egy lány mondta, akinek a fiújára is rámászott ez a kis ringyó... Persze ezeket csak később tudtam meg, az apja szerintem nem is tudja milyen mocskos lánya van. Amúgy megírtam, hogy nem fogom többet keresni a lányát, nem akartam balhézni feleslegesen, le is tiltottam úgyhogy le van tudva, de attól még felháborító, hisz tudom, hogy a lánya kezdett ki velem, nyomult rám és én még ellenkezetem is, ezt láthatja az apja is, hisz ott van az üzenetek között, csak addig nyaggatok a kedves lánya, hogy végül belementem volna már egy taliban, mert én marha olyan rends fiú vagyok csak tudnám minek. -.-
2013. nov. 20. 16:37
5/9 anonim válasza:
Ha mondjuk 17-18 évesen 13-14 éves kis-csajnak udvarolsz akkor megértem, hogy lány apja ezt nehezményezi, és határozott fellépéssel el akar téged riasztani a kislányától.
(Törvény szerint 18 év alatti akár szexelhet is 12 év felettivel, 18 év feletti csak 14 év felettivel.)
2013. nov. 20. 16:37
6/9 anonim válasza:
A fő kérdésednek semmi köze a leíráshoz. A szitu egyszerű, írj az apjának, hogy a lánya a hülye. Ennyi.
Attól még vannak olyan parasztok, akik kislányokat és nőket zaklatnak. Te nem vagy ilyen. Felfogtuk. Lépj tovább.
2013. nov. 20. 16:38
7/9 anonim válasza:
Azért az durva, hogy ennyire nem veszed észre, azt hogy valaki még ennyire kislány. 12 év alatti csajjal való szexuális cselekményért, 14 év felettit durván bevarhatnak.
197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
...
(2) Szexuális erőszakot követ el az is, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet.
2013. nov. 20. 16:43
8/9 anonim válasza:
Jó, attól tekintsünk el, hogy egy 11 éves lányt 15-nek néztél. Ismerek én is olyat, aki 12 évesen kinéz 16-nak, de azért a legtöbb esetben nagyjából kideríthető az életkor.
Az apa meg egy tahó, aki még saját lányát sem ismeri. Nem kell túl sokat foglalkoznod vele. Tudod, amelyik kutya ugat, az nem harap. (Ha meg harap, akkor fel lehet jelenteni.)
Azt meg nem tudom, miért írja mindenki, hogy mi a megrontás fogalma. Tudtommal dugásról szó sem volt. A találkozást meg nem tiltja a törvény.
2013. nov. 20. 17:12
9/9 anonim válasza:
Kit érdekel? Az ő lánya egy hülye pi csa, szard le őket és pár nap múlva elfelejted...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!