Miért van az hogy az anyuka jelölt és az apuka jelölt is rendben van és mégis hónapok kellenek hogy összejöjjön a kisbaba?
Másnak meg összejön az első hónapban?
ezek olyan furcsa dolgok csak ezen most úgy el gondolkodtam:)
Szia.
Ez az élet furcsa fintora sajnos hogy aki nem akar gyereket annak jön aki meg akar annak meg nem jön .
Mi is igy vagyunk 3 éve várunk rá meddőségibe járunk de minden eredményünk negatív volt már hsgm , laparom , spermavizsg. , labor , összeférhetetlenség és sehol semmi baj csak a bab nem jön 3 éve ezt hivják ugy hogy ismeretlen eredetű meddőség , csak nem értem miért büntet a sors ilyen kegyetlenül amikor én eddigi egész életemben rendes , dolgozó ember voltam és vagyok soha nem csaltam , loptam , kurv..lkodtam , és anyosom szomszédja aki meg 20 éves csitri elmegy buliba és 4 hét mulva bejelenti hogy terhes megszüli amikor a gyerek 1 éve ujból bejelenti hogy terhes , a másik meg szereti a vadászokat elment 7 pasival terhes lett de nem tudja kitől azóta a biroságra járnak hogy kié csak sokba keül az apasági és megy a huzavona én meg aki tanult és dolgozik azt meg bűnteti a sors aki eddig addig élt hogy legyen lakás autó és biztos család a babának és nem jön közben meg jönnek ezek a semmirekellőek és sorba szülnek hol van az igazság????????????
sajnálom:(bevallom mi is próbálkozunk de semmi:((
és igen én is igazságtalannak tartom:(ahonnan mi jöttünk ott volt hogy az aknába dobta bele szegény kicsit:(((
Nagyon rossz az ilyen:(
anyumnak is 13 év kellett mire megjöttünk:(
mondta hogy ő már akkor teljesen lemondott róla már ki volt választva egy örökbefogadott gyerek és az utolsó pillanatban derült ki!
Ez az összeférhetetlenség is olyan szörnyű:(bele sem merek gondolni:(
ott van a férfi akire vártál és imádod és ez kiderül:(
Nem tudom ki hogy van vele de én jelenleg ugy érzem hogyha ilyen derülne ki Nem hagynám el a páromat csak azért hogy lehessen valaha :(
Sajnálok minden ilyen párt mert más tényleg felelőtlen és neki sikerül:(
Köszi a lepontozást kedvesek vagytok......
2. válaszoló....
miért pontoztunk le???????
én pont hogy egyet értettem veled!!!!!:(
mit értettél vagy érthettünk félre?
Nem tudom mire értetted de szerintem senki nem akart megbántani én legalább is BIZTOS HOGY NEM!!
Uccsó előttinek:
Ez tényleg elég rossz ,végül is soha nem lehet mondani mindenre hogy biztos mert nem tudhatjuk mit hoz a sors,én is el nem tudnám képzelni hogy elhagyjam a párom még így évek után sem de nem lehet tudni mit hoz a helyzet :((az érzelmek hogy alakítják a kapcsolatot amit te írtál az is egy példa erre!
ez is igaz:)
nekünk is mondják hogy ne gondoljatok rá,de hogy ne gondolnék rá mikor szeretnénk és még beszélni is szeretünk róla :)És tervezzük ,amit tervez az ember arra gondol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!