Bann Shift Dell kérdése:
Hogy lehetne ezen javitani?
Figyelt kérdés
Nem tudok jol kommunikalni azokkal akiknek nem olyan a stilusuk mint nekem vagy kevesbe ismeremoket. (nem vagyok visszataszito vagy valami ilyesmi)2014. okt. 28. 20:47
1/1 anonim válasza:
Pontosan az a gond, hogy nem tudsz hozzájuk szólni, ha eszedbe jut valami, előre eltervezed a társalgás közben, ha csoportban vagytok, mit mondasz és hogyan és a megfogalmazott mondattal a fejedben a torkodban dobog a szíved mire szóhoz jutsz és amikor társaságban mondasz valamit, kb sületlenség az egész és mindenki néz Rád nagy szemekkel?
Nekem is ez van.
Én úgy oldom meg, hogy vannak nagyon közeli, szinte testvérek :), barátnőim, azokkal jól eldumálok és idegenekkel meg inkább nem; nem akarom ezen kattogtatni az agyam, hogy kivel hogy beszéljek, inkább nem erőltetem.
De ettől függetlenül a mai napig kerülök ilyen szituációkba :/
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!