Miért nem vagyok képes önmagamat adni, ha izgulok, zavarba jövök? Hogy lehet ezen javítani?
Régebben elég félős voltam, és ebbe beletörődtem, de közben rádöbentem,. hogy ez így nem jó. Szépen lassan teszek dolgokat a magbiztosságom növeléséért, és elég jól is haladok, de valamivel nem tudok mire jutni.
Ha izgulok, zavarba jövök, akkor ahelyett, hogy önmagamat adnám, azt mondanám amit gondolok, valahogy csöndben maradok, és rövid válaszokat adok csak. Például ismeretlen lányok, vagy nálam idősebbek közelében. Tudom, hogy ezzel rengeteen vannak így, de ez nem érv arra, hogy így is kell lennie.
Nem az önbizalom a baj, mert van néhány sikerélményem, amikor részben azért sikerül megmutatnom magam, és sokkal jobb, mint a csöndes szerep, amit valamiért játszok, de ez mégsem elég. Próbáljak
minél több ilyen helyzetbe belemenni? Vagy más konkrét ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!