Gondolkozás, felfogás javítani lehet?
csak olyan nehéz, nem is tudom hol kezdjem. Talán mindig meg volt bennem ez az instabilitás, és a hatalmas zűrzavar a fejemben, mindig tudtam, hogy más vagyok, mint a "normális" emberek, de ez mostanra (23 éves vagyok) elviselhetetlenné vált. Megszűntem szeretni a világot és az embereket, minden egyes kapcsolatom tönkremegy, félek mindentől és mindenkitől. Ostobának, sőt TUDATLANNAK, semmirekellőnek, szerencsétlen csődtömegnek érzem magam, és már alig járok emberek közé, a barátaimnak sem nyitok ajtót. Félek megnyilvánulni társaságokban, félek új emberekkel megismerkedni, folyamatosan szorongok és hatalmas kisebbségi komplexusom van. ez mar annyira kihat az életemre hogy néha az egyszerű feladatokat sem tudom vagy részben megoldani ,vagy férre értek dolgokat így mások azt hiszik érthetetlen vagyok. pedig szakmákkal,érettségivel,és fő sulival is rendelkezem.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném, vagy olyan praktikákat tanácsolni amivel ez állapotból kitudok mászni vagy az a felfogásomat javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!