Nagyon szeretnék énekelni kiskori vágyam, és nagyon rossz hangom van lehet ezen javítani?
Sok gyakorlással, és egy énektanárral szerintem semmi akadálya megpróbálni.
Sok sikert!^^
Csodát azért ne várj, hogy (híres) énekes/énekesnő leszel, de miért ne énekelhetnél?
Az én hangom se jó, de nagyon szeretek énekelni. Vagy akkor szoktam énekelni, amikor senki sem hallja, pl. egyedül vagyok itthol, vagy baráti társaságban, ha elég hangos a zene, vagy van hozzá társaságom, de ami a legjobb: koncerten! Nincs is annál jobb, mint elmenni valamelyik kedvencem koncertjére, és alaposan kiénekelni magam Ott nem kell visszafognom, vagy csendben énekelnem, mert hangzavar is van, és mások is énekelnek. Nem tudom, te milyen zenéket szeretsz, nekem ilyen téren mondjuk előny, hogy többnyire csak magyar rockot hallgatok, amiknek kívülről tudom a szövegeit, és lehetőségem is van néha a koncertjeikre elmenni. Pl. Tankcsapda, Road, Rómeó Vérzik, Tűzmadár, Depresszió, stbstb.
Egy énektanár sokat javíthat.
Mellesleg rossz, de "karakteres" hanggal is lehetsz énekes.
Lovasi Andrásnak sincs pl. kifejezetten jó hangja, a punk és metál énekesek tömkelegéről nem is beszélve, mégis rengetegen élvezik a zenéjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!