Hogy lehet hogy ez a csávó egyszer így tud énekelni, de a legtöbb koncerten nagyon rossz a hangja?
http://www.youtube.com/watch?v=cnBBsggBAxE&feature=player_de..
vagy szerintetek itt is rossz a hangja?
szerintem itt egész jó. egyébként koncerten mindenki szarabb, mint stúdiófelvételen. meg attól is függ, hogy mennyire fáradt, vagy lehet épp koncertre megy el a hangja..
am linkelsz olyat, ahol szarul énekel? mert én még olyan nagyon rosszat nem hallottam tőle, mondjuk én szeretem is, szal lehet, csak nem tűnt fel :D
http://www.youtube.com/watch?v=0Po65Y1Giwg&feature=related
ilyen szart még nem láttál :D:D
azt nem értem, hogy engedheti meg magának hogy tök részegen a szinpadra megy :O
hát azért még a gitározás csak megy neki, szal nagyon részeg nem lehet, csak szimplán hülye :D
am szerintem nem annyira rossz ez sem, csak baromkodik :D
A legtöbb előadó rossz élőbe én csak keveset ismerek aki visszaadja szinte ugyanazt színpadon mint a CD -n, vagy, ha más is legalább nem teljesen sz*r :)
Amúgy szerintem arról van szó, hogy nem képzett énekes aztán mikor, hogy jön ki neki.. egyszer jó formában van eltalálja a hangokat máskor nem jön össze.
Egyébként amit linkeltél teljesen jól énekel. A 2. nál meg .. commentekbe is írják, h igen f*s:D
akkor te biztos nem foglalkozol semmiféle zenéléssel, ez egyenesen kib...ott szar :D már bocsánat
meg miez a magas, meg mély hang uristen, hát kb nem mernék kimenni az utcára ezek után :D:D
ez a előbbi kommentem nem a 3.nak írtam
jaja. szerintem, is de azért ennyire fost keveset látok élőben mint szegéyn tomot :D:D
Ha ez szar, akkor nem hallottál olyan deftones koncert felvételt, mikor az énekes épp "le volt csúszva".
Hát az kb. olyan volt, hogy inkább leállítottam a videót, mert égő volt hallgatni. Mint mikor a filmben valami olyan égő, hogy elkapcsolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!