Koncerten milyen "játékokat" szoktatok játszani?
Gondolok itt Wall of death stb...
Aki érti miről van szó csak az válaszoljon!
Őőő, wikin van egypár pogo fahta felsorolva.
Csekkold csak, hátha megtetszik vmelyik:
Remélem egy kicsit azért segítettem :)
igazság szerint csak érdeklődtem hogy még mit lehetne, de mi is ezeket szoktuk a Wall of death meg mikor futunk körbe és ütjük egymást. Meg ha kevesen vannak akkor csórikázunk :DD
De jó volt egy kis történelmet olvasni róla meg megtudni hogy mi is ez amit csinálunk :D
lekopogom eddig még nem volt sérülésem *kop-kopp :D
Ilyen kisebbek pl. könyékkel szembevágtak két hétig mokeszom volt, kifejeltem egy fogat xD
Egyszer meg elestem egy emberen és még rámestek hárman. A három eber közül úgy húztak ki de mire fölkaptak már egy ember se volt a földön szóval azért vigyázunk egymásra :D
Ahan. Akkor valamennyire mázlis vagy bár a monokli..thhh x)
Úgy tudom, van mikor körbe is állják azokat akik elestek, hogy ne tudjanak rájuk taposni. Láttál már ilyet?
Nem űzöm olyan nagyba szóval évente kb. 3-4 szer.
Olyanokat szoktunk még h mindenki fut körbe aztán üti amit lát :D meg depresszión szokott még lenni h mindenki legugol sztán egyszerre felugrik, De ebből mindíg oltári nagy pogó szokott lenni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!