Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncerten ketten a barátnőmmel...

Koncerten ketten a barátnőmmel mennyire tudunk ismerkedni fiúkkal? Alvin és a mókusok koncert.

Figyelt kérdés

Kérdés adott. Alvin és a mókusok koncert.

Ja és mennyire vagyunk biztonságba, még nem voltunk koncerten, megfogdosnak, vagy részeges alakok bepróbálkoznak?:/ Mik a tapasztalatok? 19/L, 18/L

2012. márc. 14. 17:20
 1/3 anonim válasza:
Voltam már egy pár koncertjükön. Vigyázzatok, hogy nehogy bekerüljetek a pogósok közé!:D Amúgy a világon a legkönnyebb koncerteken ismerkedni, még akaratlanul is össze szoktam barátkozi emberekkel. És nem bántásból, de szerintem nem sok szép lány szokott ilyen koncertre menni, szóval, hogyha még szépek is vagytok, akkor meg főleg könnyű ismerkedni!
2012. márc. 14. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát igen, tényleg elég sok az igénytelen punk kisasszony, szóval előny az biztos van:D
2012. márc. 16. 23:34
 3/3 anonim válasza:
Válaszolók óriási általánosítást írtok, Alvinék olyan zenét játszanak aminek van tartalma, és a mai "zenékkel" ellentétben 3 szó rutmikus ismétlésén túl több mondanivalója van, illetve mosógép zene ritmusokat is mellőzi, és persze szép lányok is kilátogatnak fellépéseikre. Remélem jó volt a koncert :DD
2012. jún. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!