31/44 anonim válasza:
TKYD csak gondoltak négy betűre és így lett
mint ez pl:ASDF
32/44 A kérdező kommentje:
Mi bajod van te gyökér ? Tkyd a legjobbak legjobbika. A te drága miszter buktád 20 éve van a szakmában ? (semmi jelentősége nincs mivel 20 év után se ért sz*rt se a munkájához) Képzeld, Tkyd is és meg lehet nézni a *urva nagy különbséget,hogy amíg bukta nem tud egy értelmes mondatot rímelve elmondani addig Tkyd szinte már költő. A Tkyd névnek története van, a mr.buszta meg egy egoista, légből kapott művésznév amire a hozzád hasonló taknyos kis kölykök vevők akiknek életük legnagyobb ríme az hogy: retetete ratatata.
2014. okt. 28. 11:57
33/44 anonim válasza:
jólvan menny és zsopkod ki a tkyd fazsát
miéjt tajtott ezt a mondatot iylen zsokáig leirni?:(
egézs ezste ezt a mondtatot vájtam:(
34/44 anonim válasza:
"Tkyd szinte már költő" és ebből hogy lesz rap? WTF??????
35/44 A kérdező kommentje:
Te meg menj és tanulj meg helyesen írni :) Aztán szopkodd ki annak a tehetségtelen bunkó *ecinek a p*nciát. :)
Rap jelentése: Rithmic American Poesis vagyis Ritmikus Amerikai Verselés. A hangsúly a verselésen van. ;)
2014. okt. 28. 16:20
36/44 A kérdező kommentje:
Egy tudatlan buta kis senki vagy, előbb néznél utána a dolgoknak mielőtt a pofád jár. Itt is meglátszik melyikünk milyen zenét hallgat. :)
2014. okt. 28. 16:22
37/44 A kérdező kommentje:
És nekem nem kell kiszopnom Tkyd "fazsát" mert van neki egy gyönyörű barátnője aki megteszi. viszont te "kizsophatod" bustáét mert neki csak ronda,lefizetett, "táncoslányai" vannak akik rázzák a p*csájukat.
2014. okt. 28. 16:41
38/44 anonim válasza:
helyesírás xDD éjtem fönök!
AM ELŐBB TE GYÖKEREZTÉL LE!
menj és szopkod a ki a te "józsikád" faszát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!