Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mr. Busta mért van ilyen...

Mr. Busta mért van ilyen nagyra magával?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 22:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Ez a munkája. Én ki nem állhatom, de el kell ismerni hogy a rajongói ezért szeretik. Ő ebből él meg, és ha van rá igény akkor jól is teszi!
2014. okt. 27. 10:27
 22/44 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem értem,mi köze van a kilóknak ahhoz,hogy ki-kinek szól be. Lehet 120 kilós,ha zsírdisznó vagy. AZ,hogy valaki X kiló,nem jelenti azt,hogy erős/izmos is.

Bár ez másik téma.

előttem szólónak van igaza. Ő ebből tud olyan pénzt csinálni,hogy nem kell mellette megszakadnia.

2014. okt. 27. 15:14
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvencem volt nem olyan rég este mentem haza (fiatal lány vagyok) és két körülül mellig érő max 10 éves kisfiú nagyon keményen idéztek a mutattom a fakkot című kultúrálódásból. Konkrétan rámnéztek és közölték a mondandójukat. Gondoltam rá,hogy szájbavágom mind a kettőt, de elkönyveltem hiányos neveltetésnek. A káromkodásnak szerintem egy indulatszónak kéne lennie, és nem kéne minden mondatba beletenni az összes f..s.z, g..ci,b.z.dmeg és társait.

Mindenki akkorára tartja magát amekkorának akarja, csak valaki okkal, mert megdolgozott érte valaki meg csak azért mert ő itt a Kemény csávó. B..zdmeg

2014. okt. 27. 18:27
 24/44 anonim ***** válasza:
0%

mindenki Mr.Bustával van elfoglalva

pl Tirpa - Gádzsik 3 ebbe se káromkodnak mi? ;)

De amúgy olyan jókat röhögök ezeken a kérdéseken:D

2014. okt. 27. 23:01
 25/44 A kérdező kommentje:
A gádzsik 1,2,3,4-ben Tirpa a rohadt,csalfa kis ringyókat oltja akik valljuk be megérdemlik. De az,hogy bukta úr-nak nincs konkrét alanya akit szid csak káromkodik a levegőbe meg bele a kamerába az azt jelenti hogy amit mond az mindenkinek szól. Igen,neked is, az ilyen barmoknak akik vevők a ratyi "zenére". :)
2014. okt. 27. 23:23
 26/44 A kérdező kommentje:
És szerintem még mindig jobban rímel az hogy: Velem minden éjszaka pajzán,aki utánam nyal ki annak lesz a *ecim a bajszán. Mint az hogy: hintón megyek el a drága anyádért. xD De minek töröm itt magam ? A sok kis divatrapper úgy sem fogja SOHA megtudni mi az,hogy jó rap. Mert amit bukta csinál az se nem jó se nem rap. :D
2014. okt. 27. 23:28
 27/44 A kérdező kommentje:
Meg mi ez a név ? Miszter ? xD Ebből is látszik mekkora egy egoista *asz. Ha tényleg Mr. lenne akkor nem beszélne így. ;)
2014. okt. 27. 23:36
 28/44 anonim ***** válasza:
akkor a nagy igazmondó rappernek milyen neve van, kilakikitt? xDDDD
2014. okt. 27. 23:38
 29/44 A kérdező kommentje:
Tkyd
2014. okt. 27. 23:38
 30/44 A kérdező kommentje:
Ebbe kössél bele.
2014. okt. 27. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!