Mondjuk nem értem,mi köze van a kilóknak ahhoz,hogy ki-kinek szól be. Lehet 120 kilós,ha zsírdisznó vagy. AZ,hogy valaki X kiló,nem jelenti azt,hogy erős/izmos is.
Bár ez másik téma.
előttem szólónak van igaza. Ő ebből tud olyan pénzt csinálni,hogy nem kell mellette megszakadnia.
Nekem a kedvencem volt nem olyan rég este mentem haza (fiatal lány vagyok) és két körülül mellig érő max 10 éves kisfiú nagyon keményen idéztek a mutattom a fakkot című kultúrálódásból. Konkrétan rámnéztek és közölték a mondandójukat. Gondoltam rá,hogy szájbavágom mind a kettőt, de elkönyveltem hiányos neveltetésnek. A káromkodásnak szerintem egy indulatszónak kéne lennie, és nem kéne minden mondatba beletenni az összes f..s.z, g..ci,b.z.dmeg és társait.
Mindenki akkorára tartja magát amekkorának akarja, csak valaki okkal, mert megdolgozott érte valaki meg csak azért mert ő itt a Kemény csávó. B..zdmeg
mindenki Mr.Bustával van elfoglalva
pl Tirpa - Gádzsik 3 ebbe se káromkodnak mi? ;)
De amúgy olyan jókat röhögök ezeken a kérdéseken:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!