Busta mellett hallgatok Hősöket is,meg Dps-t is,ja meg Killákat is szeretem.
Igaz,az a mondat egy elhamarkodott válasz volt,nem ők a legjobbak,de ott vannak a legjobbak között. Mármint nekem. Neked leeht nem,van ez így.
Mike Mykanicnek nincs drogos zenéje? Haggyad már... :D De azért pl őt is imádom. Mellesleg Tkydnek van a legjobb Flowja MO-n. szerintem.
Mindegy,mindenki azt hallgat,meg azt szeret,amit akar,én szeretem Bustáékat,ennyi.
Amúgy AK 26-ról mi a véleményed? Nekem pl nagyon szimpatikus,amikről általában szövegelnek(szegénységről)
De egyébként bocs,de te miért foglalkozol azzal,hogy egy másik ember miért sztárolja magát? Nem kötelező hallgatni.
Most neked attól nem lesz jobb,hogy sztárolja-e vagy nem magát.
Őket annyira nem hallgatom. Tőlük az Utolsó Ütem c. szám ami tetszik a többit annyira nem ismerem. Szerintem Tkyd a legjobb a magyar rap szakmában mert ő az igazat mondja.
Neki is van egy Beef című száma,de abban nem olt senkit.
Amúgy a beef az azt jelenti,hogy marhahús. :D
És te miért foglalkozol azzal, hogy ő ezzel foglakozik? Nem kötelező itt lenned... Nem hiszem el, hogy 2014 ben még mindig ilyen ostoba érveknél tartunk... Szánalmas.
Egyébként meg soha nem fogom megérteni, hogy az RTM et miért szidják oké, hogy Busta egy rakat szar LETT, és lerántotta magával Essemmet, AK -t meg a bsw -t, Fura csét meg tököm tudja még kit, de ez csak egy dolog.
Neki az egész biznisze erre épül, hogy önmagát fényezi, és ő a gengszter (amit már CSAK az ostoba rajongói hisznek el, főleg Paja után)meg ő itt a kemény csávó, mert szarrá van tetoválva, és csak a gyengébbet meri bokszra hívni, de amúgy ő nem bokszol, mert ő rappel...
Egyébként már ő nem ír "gengszter"rappet,ő maga mondta,hogy "Ha ez a gengszterkedés,hogy egy klipben fegyverrel hadonászunk,abból én nem kérek" Vagy valami hasonló dolgot mondott.
Na mindegy,a káromkodására még mindig azt mondom,hogy miért ne? Mivel ő nem akar a rádiókban,tv-kben szerepelni,ezért nem is próbál meg szebben beszélni. Mellesleg,mint mondtam külföldi előadók is káromkodnak ,sőt Tirpáék is szoktak. :)
Most itt csak azért védem a káromkodás szempontjából,mert mindig az van,hogy "busta csak káromkodik stb" közben más repperek ugyan úgy obszcén szavakat használnak,csak az valahogy elfogadottabb,vagy nem is tudom....
Amúgy azt nem hiszem el,hogy ti nem szoktatok káromkodni. Én pl szoktam és nem azért,mert rosszul lettem nevelve,vagy ilyesmi. Na de mindegy,ezt a témát lehetne itt feszegetni eléggé mélyen.
Más rapperek is káromkodnak,de nem minden számukban. Amíg más rapperek dalaiban van egy-két trágár szó, addig Busta dalaiban van egy-két normális szó.
Én is szoktam káromkodni ,csak én nem töltöm fel youtube-ra,nem kapok érte pénzt és nem vagyok rá büszke. :D
Csak, hogy káromkodás és káromkodás között is van különbség, és nem mindegy, hogy én f#szozok, b#zmegozok stb. vagy olyanokat mondok a 15 éves hallgatóim előtt, hogy egyétek meg a g#cim, szopjátok ki a f#szom, álló f#sszal megyek el a drága anyádért, meg rágd ki a seggszőrömet meg ilyen hasonló undorító mocskos dolgokat...
Aztán mindenki csodálkozik mikor jön egy rtm katona aztán más előadóknak anyázik, szopd ki a f#szomozik stb. akik éppen beoltották okkal Bustát...
Azért nehogymár egy 50 kilós ecsetfejú csíra anyázzon, egy 120-130 kilós 30-40 éves rappernek a f#szbúkon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!