Mr. Busta mire van ilyen nagyra magával? Mire veri ennyire a nyálát?
Egy tehetségtelen senkiházi bunkó. Egy darab rím nincs a szövegeiben és az pedig édeskevés hogy az alap jó ha nincs normális szöveg. Mit hisz magáról,ki ő hogy másnak az édesanyját szidja ? Bezzeg amikor az ő anyját veszi valaki a szájára egyből pattog.
Mire ilyen büszke ? Káromkodni mindenki tud. xD Az egész ember egy VICC,meg az is aki hallgatja. Szánalmas...
Szerintem röhejes vagy.Én nem hallgatom őt,de a tisztelet kijár neki,hogy ideáig eljutott.
Amúgy is mit ug.atsz?Lehet több tehetség szorult belé mint beléd.Tipikus 10 éves hozzáállás az amit tanúsítasz...Ergo,mutasd meg,hogy te jobban csinálnád és akkor lehet itt hisztizni.Meg nem kell az általánosítás mindenki azt hallgat amit akar,szóval kiskoma ne irányítsál senkit se afelé,hogy mit hallgasson!
Az gáz, ha azt se tudom ki a f@.szom az?
Valahogy hozzám nem jutnak el ezek bevásárolt emberek.
Tény, hogy létezik ez a rendszer. Ott van pl Molnár Anikó.
Egy ezer éve bukott vv-s tehén.
Egy ocsmány bálna. Ellenben jól tud zsidó f@.szt szopni, ezért "bevásárolja" magát a médiába, hogy bizonyos médiumokon (reggeli műsorok, startlap, stb) x időközönként jelenjen meg róla hír, függetlenül attól kíváncsi e rá valaki.
Gondolom nincs ez másképp a zeneiparban se. Biztos valakinek a valakije, azért promotálják, szponzorálják, és mesterségesen fenntartják, függetlenül a tehetségétől.
Agymosottak meg mindig lesznek.
Amíg lószar van, addig veréb is van.
A pontagyú csürhének pont elég az, ha netezés közben belefut vagy kétszer valami ilyen okádékba, és attól már azt hiszi, hogy akkor biztos nem véletlenül népszerű, és elkezdi majmolni, meg olvasgatni róla, meg hallgatni.
"mutasd meg,hogy te jobban csinálnád"
Ez mekkora gyökérség!
Íme a pontagyúság mintapéldánya.
A kérdező nem csinálja, mert nem zenész. Nem is akarja mással elhitetni.
Az gondolom nem képezi vita tárgyát, hogy attól, hogy valaki nem művész (nem zenész, szobrász, festő, költő) attól még el tudja dönteni, hogy valami szar, vagy jó.
Az említett úriember zeneileg pl egy 7 milliárdodik legutolsó senki.
Igen, ezt én így el tudom dönteni. Egy kritikán aluli értékelhetetlen fos.
Jaj,ne szórakoztassál már!Ki a f@s.zom vagy te is?
Igen,ez az emberi tulajdonság legalja,hogy valakit aki valamit elért csesztetni kell de csak azért mert neki vagy neked(állításod szerint gőzöd sincs róla)nem a favoritja.Kész,ha nem tetszik mit foglalkozik vele.Úgy teszel itt mintha te valami poéta vagy egyetemi docens lennél......Közben csak egy májer gyerek..
Ezt most találtam találomra.
http://www.youtube.com/watch?v=YA5dCPejthQ
Szerintem jó.De ez szubjektív.
Tisztelet?!
Idáig eljutott?!
Elért valamit?!
Miről beszélsz ember, ébredj már fel, mit ért el ez a senki?
Nem, amúgy nem vagyok egyetemi docens, valamennyire műértő, az vagyok, de inkább csak egy egyszerű hallgatóság, aki szimplán csak jó érzékkel el tudja dönteni, mi a jó, meg mi nem.
például amit linkeltél, az közhelyes, demagóg, semmitmondó, lerágott csont, gagyi.
És nem kell hogy ismerjem az embert, mivel nem az embert értékelem.
Elég belehallgatnom abba amit csinál, ahhoz, hogy a "munkásságát" értékelni tudjam.
Köszönöm a válaszokat. ;)
4. Válaszoló: Ha ezzel azt akarod mondani,hogy aki azt mondja a drága mr.bustádra hogy szar,az már egyből féltékeny rá...
Olyan szánalmas vagy mint az akit védeni próbálsz.
Azért véded mert azt hiszed hogy ő "jó". Valójában azért hiszed ezt mert nagy a valószínűsége annak,hogy te még nem hallottál igazán jó rap-et és az is valószínű hogy te szereted a szart. ;)
Oké.
Azt hiszed,hogy ezzel megnyugtatóbb a válaszod magadra nézve,hogy odabiggyesztesz egy ":)" mintha te egy isten király lennél aki azt hiszi magáról,hogy mennyivel érettebb a gondolkodása mint a többi hukyének?Igazából,engem nem érdekel,mivel már nem tudom többször kihangsúlyozni,hogy nem hallgatom őt csal olykor olykor.De ha nem fogod fel akkor nem.Kezdem azt hinni,hogy már nem is a kérdés a fő mizéria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!