Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mr. Busta mire van ilyen...

Mr. Busta mire van ilyen nagyra magával? Mire veri ennyire a nyálát?

Figyelt kérdés

Egy tehetségtelen senkiházi bunkó. Egy darab rím nincs a szövegeiben és az pedig édeskevés hogy az alap jó ha nincs normális szöveg. Mit hisz magáról,ki ő hogy másnak az édesanyját szidja ? Bezzeg amikor az ő anyját veszi valaki a szájára egyből pattog.

Mire ilyen büszke ? Káromkodni mindenki tud. xD Az egész ember egy VICC,meg az is aki hallgatja. Szánalmas...

2014. júl. 14. 19:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

#10 Ki a f@$zom mondta egyszer is, hogy ő lopott?? Az a papajáék szokása. Ki mondta, hogy gengszter? Meghallgattok egy számát, pl. a megeszik a ge#imet és abból itélitek meg az egész munkásságát. És érdekes, hogy amikor negativ kritikát irnak róla, mindig csak a "ge#is" számaival foglalkoznak, amikben káromkodik. Egy "normális" számát sosem éri kritika.

Az anyázásról: ő a homoszexuálisok anyját szidja, tehát általánosit. Azt nem tudja, hogy melyik b”zinak mi történt az anyjával. Akik viszont az ő édesanyját szidják, azok jól tudják, hogy meghalt, és ez a különbség. Curtisben is volt még egy kis becsület, mert akkor, amikor megirta a Bustalak-ot, még nem tudta, hogy Zsolti édesanyja beteg, de amikor már tudta, akkor le is vette a youtube-ról. Meg lehet nézni a blikk tv-s interjúban.

Mire veri olyan nagyra magát? Csinált egy kiadót, amiben a mai m.o. legtehetségesebb rap előadói futnak. Letett 27 lemezt, és mindegyik egy alapmű, nem egy k#”va tucat. És mindezt úgy, hogy nem szerepel a tv-ben és rádióban! És elérte a szegénységből azt, hogy vett egy bmw-t és minden nap másik air max-ben járkál.

Ezt úgysem fogod megérteni, kedves kérdező. Most az a divat, hogy Bustát utálni kell. Mi lett az rtm gyűlölők oldalával? Elértek 5000 like-ot és megszűntek. Létrehoztak egy új oldalt, 2 héten belül megszűnt. Ha nem tetszik ne hallgast és ne foglalkozz vele! Ha jársz a Lurdy-házban Pesten és meglátod a boltját forditsd el a fejedet!

u.i. Azért irtam rövid i-vel mindent i-t, mert sz#r a billentyűzet, mielőtt még azt mondanátok, hogy nem tudok irni.

És végül egy Mr.Busta-idézet: "Imádom, hogyha utáltok, mert ha utáltok, akkor hibáztok, és ha hibáztok, akkor én nyerek, és a végén mindig én nevetek!"

2014. júl. 15. 12:47
 12/24 A kérdező kommentje:

És szerinted Tkyd a magyar rap legnagyobb és legtehetségesebb arca nemesi családból származik ? Szerinted ő nem úgy kezdte hogy szegény volt ? De úgy kezdte és nézd meg most meddig feljutott. Közreműködik a Killakikitt és a Hősök számaiban akikről busta azt sem tudja hogy kik azok. És az ő szövegeiben egy rohadt trágár szót nem hallasz. Neki nincs olyan száma hogy: "megeszik a g*cimet" vagy "pávadal" vagy olyan szám amiben arról szövegel hogy "hintón megyek el a drága anyádé" vagy mi a lónak a f**** ,ő nem szidja senki anyját, ő nem szid senkit és mégis szeretik és tisztelik egy csomóan pedig ő sem szerepel se a TV-ben se a rádióban. Itt van ez a nagyszerű és tehetséges ember akit sajnos túl kevesen ismernek mert a bustához hasonló söpredékre van igény, az igaz szavakra nincs,ez a legszomorúbb.

UI.: Én nem idézek Tkyd-től mert akkor kb. be kéne másolnom az egész dalszöveget. ;)

2014. júl. 15. 14:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Én nem is ismertem. (eddig) :D
2014. júl. 15. 22:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért jó rapper, Kamikaze ba jó volt, Fankával is, meg az RTM elején. Persze most egy Funk, vagy Tkyd hez ne hasonlítsuk, mert nem egy szint. Busta a prosztó kamurapper. Ganxstánál szarabb, de Dopemannél jobb, szóval nem olyan szörnyű.
2014. júl. 15. 22:58
 15/24 anonim válasza:
70%

Érdekes, hogy nem hallgatod mégis tudsz véleményt alkotni a zenéjéről...rólad is lehetne már ennyi alapján véleményt mondani, de nem fogom megtenni, mert tisztellek még annyira, hogy ismeretlenül, csak a kommentjeid alapján nem foglak minősíteni, pedig megtehetném.

Azt viszont szeretném megemlíteni, hogy érdekes nem hallgatod, mégis tudsz számcímeket, nagyjából idézni is tudsz a szövegből...aki mondjuk nem hallgat ilyet 1. nincs ezekkel tisztában 2. nem ugat és próbálja meg mindenkivel elhitetni, hogy ő bizony mindenhez ért és amit ő mond az biztos, hogy úgy van. Szerintem Busta személy szerint téged sosem bántott meg semmivel, akkor nem értem miért pattogsz és kritizálod. Meglehet róla a saját véleményed, de nem kéne azt gondolnod, hogy most kiírtál egy ilyen kérdést és mindenki a lábaid előtt fog heverni és helyeselni, mert te bizony nagy ember vagy és megmondod a tutit. Holott mindenkivel (az egyik kommentelővel is) lekezelően viselkedsz és vered itt magad, mintha Isten tudja ki lennél és érne is valamit a szavad.

Bustának és az egész RTM-nek vannak hallgatói akik ki fognak állni mellettük és akármit tehetsz/mondhatsz a véleményüket nem fogod megváltoztatni és ilyen piti kérdésekkel nem fogod őket a csőd szélére juttatni. Törődj bele, hogy nem minden ember ugyanolyan mint te - "csodálatos, mindenki előtt járó példakép" - és ha tényleg ennyire ellenük vagy inkább foglalkozz a saját kis dolgaiddal, nem kell ezzel törődnöd.

Ha annyira nagy senki lenne te sem ismernéd és nem irigykednél rá. Hisz ő elért valamit, még te csak magadban áskálódsz és mindenben a hibát keresed.

2014. júl. 15. 23:26
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem hallgatom ? Ki mondta,hogy nem hallgatom ? Látatlanban nem mondok véleményt semmiről. Meghallgattam pár számát, nem tetszett, kifejezetten szar volt. Elugattam már azt is ,hogy nem vagyok rá féltékeny hanem rühellem mert az ő semmit mondó szövegeivel foglalkozik a média ahelyett hogy normális a zenét "tolnák". De igazából nem őt minősíti a trágár beszéd meg ez a stílus hanem azt aki erre vevő és hallgatja. Hát akkor egészségedre, hallgass Mr.Buktát ha neked ez kielégíti az igényeidet. :D Az összes busta fan-nak üzenem hogy: Hallgassatok szar "zenét" ,de soha nem fogjátok megtudni mi is az a rap. ;)
2014. júl. 16. 10:46
 17/24 A kérdező kommentje:
*a normális zenét
2014. júl. 16. 12:47
 18/24 anonim válasza:
51%

Már sokkal többet elért mint amit te egész életedben nem fogsz...Fikázni lehet de szerintem téged is lehetne....Mi az hogy tehetségtelen??Ha nem lenne tehetsége akkor nem néznék és szeretnék őt ennyien.Bunkó.Miért is bunkó tett veled valami rosszat beszólt neked?Nem.Akkor meg álljál le kis csíra..Kíváncsi lennék te milyen dalt írnál..Nem csak káromkodni tud te azt hiszed el amit hallasz,nem csak az ismert számait kéne hallgatnod hanem amit pár százezren néztek meg..Fele zenéjében káromkodik.És!?A másik felében pedig a számai tele vannak érzésekkel..Senki nem tudja milyen az "igazi" Mr.Busta.De te nyugodtan fikázd mert megteheted 10 évesen..Valakik 5 órát vártak rá,hogy adjon nekik egy autogramot.Szóval azért nem lehet annyira szar..

Itt van pár érzéssel teli száma amit gondolom te még soha nem hallottál:

https://www.youtube.com/watch?v=nubV6Poi0go

https://www.youtube.com/watch?v=GtdlUHoeA2A

https://www.youtube.com/watch?v=YA5dCPejthQ

https://www.youtube.com/watch?v=ysVufrHz0gc

https://www.youtube.com/watch?v=nkNwEhNhXns

NAGY RESPECT NEKI!!

16/L

2014. júl. 18. 14:22
 19/24 A kérdező kommentje:

16 éves lány és mr.bustát hallgat ? Mesélj még. Neked még barbizni kéne nem RTM-et hallgatni. Nem fogod fel drágám ?

Pont ez a baj hogy a számai felében káromkodik. Mi volt előbb a káromkodós zene vagy a normális ? Gondolom a káromkodós aztán jött a normális hogy az ilyen naiv kis p*csák azt higgyék megbánta azokat a szövegeket és tényleg van benne egy kis érzelem. Nem tudnék olyan dalokat írni mint ő ? Egyáltalán mért vagy benne olyan biztos hogy ő írja ? Mostanra olyan sok mindent "elért" és lett egy csomó lóvéja amiből simán finanszírozhat egy vagy több szövegírót. De ha ő is írja a szövegeit akkor sem akarnék jobbat írni nála mert egyrészt én nem vagyok rapper sem szövegíró én nem hivatkoztam vagy ha úgy tetszik nem szerződtem arra hogy ezt keljen csinálnom ,én csak hallgatom a rap-et. Másrészt meg megteszi a többi rapper és ők jobb szöveget írnak nála ennél foga nekem nem kell. Ja és az 5 órás várakozás ? Mi tartott 5 órán keresztül ? Nem tolta oda időben a pofáját ? Vagy esetleg mindenkinek aláírta ? Vagy te esetleg a "koncertet" nevezed várakozásnak ? Mert akkor nagyon rosszul fogalmazol.

2014. júl. 19. 01:21
 20/24 A kérdező kommentje:

Meghallgattam az utolsó két linket amit küldtél.

És elég is volt. Két különböző szerelmes szám,két különböző nő. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam. :)

2014. júl. 19. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!