Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mr. Busta mire van ilyen...

Mr. Busta mire van ilyen nagyra magával? Mire veri ennyire a nyálát?

Figyelt kérdés

Egy tehetségtelen senkiházi bunkó. Egy darab rím nincs a szövegeiben és az pedig édeskevés hogy az alap jó ha nincs normális szöveg. Mit hisz magáról,ki ő hogy másnak az édesanyját szidja ? Bezzeg amikor az ő anyját veszi valaki a szájára egyből pattog.

Mire ilyen büszke ? Káromkodni mindenki tud. xD Az egész ember egy VICC,meg az is aki hallgatja. Szánalmas...

2014. júl. 14. 19:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

És tessék linkelek neked én is hogy lásd milyen rendes vagyok. De én nem ötöt hanem csak egyet mert ebben az egyben több értelem és érzelem van mint busta összes számában együttvéve. :)

https://www.youtube.com/watch?v=YUoMnN974Po

Süssön ki a nap a szívedben. :) Remélem egy nap rájössz mi a jó zene. :)

2014. júl. 19. 01:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Busta mindig káromkodott és mindig játszotta az arcát, de régen még volt mondanivalója. Aztán Fanka után kezdődött az a korszaka, hogy ő most a nagy kemény gegnszter, aki szopat meg mindent csinál, a strycy... Mára már Jancsi meg Paja G meg Dókmen is bebizonyította, hogy mekkora veréb. Szövegei egyre gyengébbek, egyre több a káromkodás meg szidás, persze néha alkot 1-1 jobb/érzelmesebb számot, de csak gondolom, mert muszáj, hisz túl sokan kritizálják, és így el tudja mondani, hogy mi vagyunk a hülyék, mert van komolyabb száma... pfff és akkor ilyen 12-16 éves idióták hallgatják, a nagy rtm szektor meg életérzés lol. Nézzétek meg a 444 RAPHÁBORÚT ott fény derül mindenre.
2014. júl. 19. 22:31
 23/24 anonim ***** válasza:

#19 De azt nem értem, hogy mi a baj a káromkodással? Ki nem szokott? Nem azt mondom, hogy 10 évesek hallgassák a zenéit (mert sajnos vannak olyanok), a 10 éveseknek AK26-ot kell hallgatni, mert abban minimális a káromkodás. A gyerekeimet is igy fogom majd nevelni, ráérnek 15-16 éves korukban megismerkedni Zsoltival, ahogy én is tettem.

És ki mondta, hogy káromkodás nélkül nem lehet érzésekkel teli dalt irni? Ott van például a Tolvajok földje, ami tele van káromkodással, de mégis komoly témákat feszeget.

a #18-as nyilván a dedikálásra értette az 5 órát, ami teljesen reális, mert kb. 4-5 ezren szoktak elmenni egy ilyen eseményre.

Pl: Közönségtalálkozó az RTM-Famous Shopban

http://www.youtube.com/watch?v=nnLSe9YnZ88

Mr.Busta & Essemm - Sose felejts el promo cd dedikálás

http://www.youtube.com/watch?v=hahJS-7OwUY

És tudomásom szerint nem sok előadó gyárt le több 1000 cd-t és adja oda ingyen a fanoknak.:)

2014. júl. 23. 18:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Én az összes kib*szott rappert utálom :D
2014. okt. 12. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!