Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mite gondoltok, amikor...

Ti mite gondoltok, amikor nagyon kövér embereket láttok pl. a McDonalsban két pofára zabálni a hamburgert meg inni hozzá a kólát?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 20:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha a McDonald's-ban látnám, nem lenne jogom elítélni, hiszen valószínűleg én magam is azért mentem oda, hogy egyek. Viszont én soha nem tenném be a lábam oda. Annyi pénzből már normális ételt is tudok venni.

Egyébként meg mindenki úgy teszi tönkre a testét és az egészségét, ahogy akarja. Csak aztán ne rinyáljon, hogy "jaj, én olyan kövér vagyok" stb.

2014. okt. 27. 09:49
 22/27 anonim ***** válasza:
Engem megdöbbent...
2014. okt. 27. 18:30
 23/27 anonim ***** válasza:
48%

Megvetem, lenézem. Undorítónak nem találom, hiszen abban, hogy egy kövér ember eszik, és én távolról szemlélem, semmi undorító nincs. Sajnálni, megint nem sajnálom, nincs miért. Volt 1000-2000 forintja, amit erre költött. Úgy döntött, hogy eszik egy gyorsétteremben, és valószínűleg nem ez az első és utolsó alkalom. Ha őt nem zavarja, és nem szenved amiatt, mert kövér, akkor minek sajnáljam?

Miért nézem le, és miért vetem meg? Nincs annyi esze, hogy belássa, hogy ezzel az alapból nem túl egészséges testét még tovább rombolja.

Jó, persze, ha én látom őt ilyen helyzetben, akkor valószínűleg én is ezt fogom tenni néhány percen belül. Csupán én nem vagyok elhízott, fizikailag rendben vagyok, és csak néhanapján, évente pár alkalommal megyek gyorséttermekbe, és akkor sem zabálom két pofára magam tele, hanem kulturált módon megeszek egy-két hamburgert-féleséget, eszek hozzá sült krumplit, iszok hozzá valamilyen üdítőt, és közel sem lakom jól vele, elárulom.

Másfelől meg szerintem van egy étkezési etikett, ha étteremben eszik az ember. Nem csámcsog, nem tömi az arcán egyszer tele a fél adaggal, kulturáltan használja az evőeszközöket, használ szalvétát, nem böfög. Otthon persze mindenki úgy eszik, ahogy akar, de aki bunkó módon étkezik egy étteremben, az alapból nem valami pozitív dolog, és akkor most finoman fogalmaztam.

2014. okt. 27. 23:38
 24/27 anonim ***** válasza:
Semmit. Az ő élete, ha ő nem akar lefogyni, akkor nem teszi. Senkinek semmi köze hozzá.
2014. okt. 28. 12:01
 25/27 anonim ***** válasza:
Arra, hogy szíve joga. Én inkább azt furcsállom, mikor vesz két hamburgert, egy sajtburgert, sültkrumplit, pitéket, "agyonmajonézezett" salátát, fagyit, és ezekhez diétás kólát... :D
2014. nov. 5. 18:09
 26/27 anonim ***** válasza:
#23, mindenben egyet értek veled.
2015. jan. 3. 18:14
 27/27 anonim válasza:
Szezonon (versenyidőszakon) kívüli testépítők akik végre megszeghetik a diétát, és tömegnövelésre készülnek hogy később legyen miből szálkásítani
2015. febr. 3. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!