Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kövérekkel jobban kijönnek...

A kövérekkel jobban kijönnek a fiúk?

Figyelt kérdés

Van egy làny pl az osztàlyba aki nemrég jött.van aki néha odaszól neki viccből de összességben szinte minden fiúval jóba van,vele jobban poénkodnak,röhögnek..vagy aki ledagizza viccből utána meg becézi,ha kéri elkisérik valahova pl.,és megbíznak benne,elàrulnak dolgokat Míg van olyan aki jól néz ki nem poénkodnak vele..nem hülyülnek,stb

.ez miért van?(és a lányoknál is páran jóba vannak vele):o( a helyesírási hibákért elnézést kérek..telefonról írok

2014. szept. 12. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értem mi mostanában ez a sok kövér kérdés.

Személyiségtől függ, nem a kinézettől. Ha mindenképpen ráakarod húzni a lányok egy csoportjára, hogy jobban kijönnek a fiúkkal akkor sokkal inkább a tomboyok környékén keresgélj, ne a kövéreknél.

Egy "fiús" hobbikkal rendelkező lány, valószínűleg könnyebben megtalálja a közös hangot egy pasival.

2014. szept. 12. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
11%

Az a helyzet, hogy itt is van kb 5-6 olyan iszonyat dagadt csaj, hogy már undorító. Mégis jobb kapcsolatban van a srácokkal, mint akárki más. Nem tudom mit lehet bennük látni...

Én tartanék attól hogy le akarják rágni a húsom a csontjaimról.

2014. szept. 12. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Én egy korombeli kövér csajt ismerek, kevés olyan tahót láttam valaha mint ő. /Nyugi, nem fóbia, én is az vagyok./

15F

2014. okt. 24. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Több okból van ez így. Egy kövér lány a személyiségével kompenzál, mivel külsőleg ugye nem egy ideál. Viszont a külseje miatt a lánytársai nem látnak benne túl nagy ellenfelet, ezért barátkoznak vele, míg sok fiú szintén ilyen okból tud rá barátként tekinteni, mivel nem akarnak tőle többet. Míg egy szép lány tudja, ha játssza az érinthetetlent bizonyos emberek előtt, minden ujjára van még 10 másik férfi, aki ugrik, ha füttyent.
2014. okt. 24. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs "tét". Mivel nem szép, ezért nem kell az embernek "megjátszania" magát előtte, nem akar neki tetszeni. Ha egy olyan lányról beszélünk, aki sokaknak tetszik, akkor nyilván próbálnak imponálóan viselkedni, nem durva poénokat mondani stb.

Természetesen a belső is szerepet játszik, de szerintem az előbbi dolog a legfőbb ok.

2014. okt. 25. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!