Miért van az, hogy egy kicsit teltebb, de nem kövér lány/nő felszáll a buszra, és elkezdik röhögni az ilyen 15-16 éves vézna cicababák?
Ma is felszáll egy nő gyerekkel a buszra, erre a 2 lány nem hogy átadná a helyét, hanem sugdolóznak, hogy jaj remélem én egy kölyök után nem így fogok kinézni, meg hogy jaj de undi
Most komolyan, mi a fene van a mai elkényeztetett kis p.icsákkal? Mi ez?
Én sem adom át a helyem a buszon és nevetek a kövéreken, rossz ember vagyok? Nem hiszem.
Amikor Miskolcra megyek edzeni, és mondjuk éppen lábedzés van akkor nekem se adják át a helyüket, soha, senki, pedig már ott tartok, hogy megkapaszkodok valahol és inkább lógok.
nem a teltség miatt kell átadni a helyet hanem pl a kor vagy a 2 gyerek miatt...
hülye libák ne foglalkozz velük..
______Amikor Miskolcra megyek edzeni, és mondjuk éppen lábedzés van akkor nekem se adják át a helyüket_________
Én a csoró feszítős fütyiket gúnyolom ki.
(egy kőgazdag dagi)
Most akkor rossz ember vagyok mert nekem csak az autóm 16millás ?
"Sztrít wörkáut"
busszal jársz gyúrni ? kő keményvagy. ;)
Átadni nem kell a helyet, de kiröhögni, megalázni sem kéne őket. Nem mindenki azért kövér mert zabál..
A nővérem is túlsúlyos, rákos, megműtötték, kemora járt, és a rengeteg gyógyszert amit szednie kell, hízáshoz vezetett. Most akkor meg kell alázni mert beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!