Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mite gondoltok, amikor...

Ti mite gondoltok, amikor nagyon kövér embereket láttok pl. a McDonalsban két pofára zabálni a hamburgert meg inni hozzá a kólát?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 20:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

Én általában ilyenkor megéhezem és odamegyek, hogy nincs e kedve eljönni velem autókázni... ( A többit ki lehet következtetni) ;)

( Azért kíváncsi vagyok, hogy ki mit következtet ki a mondatomból) :D

2014. okt. 26. 21:16
 12/27 anonim ***** válasza:
45%

Azért,mert valaki kövér,nem biztos,hogy a hambitól,meg a kólától van.

Én pl.nagyon sokat eszem,mégis viszonylag vékony vagyok.

inkább arra gondolok,hogy biztos egy lusta ge.cy a tag,aki nem mozog,nem dolgozza le,nem sportol,hanem bezabál és döglik a tv,meg a net előtt.

2014. okt. 26. 21:20
 13/27 anonim válasza:
12%
Hát mivel én voltam kövér és kb úgy 35 kilót ledobtam saját erőből semmi sz@ros gyógyszer nélkül és ezáltal jogom van őket sérteni mert ők is megtehették volna már rég vagy most is megtehetik hogy nem azon vannak hogy "hu de íhes vagyok" hanem hogy fogyni kéne teso de gondolom gyengék belül és nem bírják ki
2014. okt. 26. 21:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jobb nekik, mint akinek csótány, patkány, gyertya van a tányér helyén.
2014. okt. 26. 21:31
 15/27 anonim ***** válasza:
22%
Nekem olyankor elmegy az étvágyam. Nem akarom úgy végezni, mint ők.
2014. okt. 26. 21:53
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

Sok nőnek vannak képek elmentve a telóján nőkről, akiknek szép, kidolgozott teste van. Ezzel motiválják magukat edzésre, diétára, ők is úgy szeretnének kinézni.

Az én telefonomon kövér nős képek vannak, amivel elrettentem magam a junkfoodtól és edzésre ösztönzöm magam:D

2014. okt. 26. 21:57
 17/27 anonim ***** válasza:
30%

Azért a hízás és a fogyás nem ugyanaz a kategória. Ha hízni akarsz, de nem tudsz mert megeszel x mennyiségű kaját és az egészet ki***od az nem a te hibád(, de csak ha sportolsz, mert sport nélkül ne várd el, hogy szervezeted, feleslegesen hasznosítsa az ételt).

Egy kövér ember, nem tud (fizikailag lehetetlen), hogy többet hízzon, mint amennyit megvetett. Itt a különbség a kettő közt.

Ha nem eszel semmit, logikus , hogy nem hozol..

2014. okt. 26. 22:13
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

Semmit.

Miért, kéne? Legfeljebb ha gusztustalanul eszik, akkor némi undort érzek, de ez testalkattól független.

Miért kéne róla bármit gondolnom? Az ő élete, az ő teste.

Mellesleg nagy tévedés, hogy attól fog valaki 180 kilósra hízni, hogy megeszik 1-2 hambit, meg iszik rá egy kólát. (És könyörgöm, ne emlegessétek azt a bizonyos, mindenféle kisarkított kísérleten alapuló amerikai filmet...)

2014. okt. 26. 22:38
 19/27 anonim ***** válasza:
40%
18: szerinted akkor mégis mitől híznának????? :D mondjuk annyiban igazad van h nem 1-2 hamburger, hanem töménytelen mennyiségű
2014. okt. 27. 00:53
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem gondolok semmit. Mindenki azt csinál magával, amit akar. Nekem meg van jobb dolgom is, mint idegeneket figyelni és teóriákat meg véleményeket alkotni róluk. Ha valaki azzal van elfoglalva, más mit csinál, ott már baj van.
2014. okt. 27. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!