Ti mite gondoltok, amikor nagyon kövér embereket láttok pl. a McDonalsban két pofára zabálni a hamburgert meg inni hozzá a kólát?
Én általában ilyenkor megéhezem és odamegyek, hogy nincs e kedve eljönni velem autókázni... ( A többit ki lehet következtetni) ;)
( Azért kíváncsi vagyok, hogy ki mit következtet ki a mondatomból) :D
Azért,mert valaki kövér,nem biztos,hogy a hambitól,meg a kólától van.
Én pl.nagyon sokat eszem,mégis viszonylag vékony vagyok.
inkább arra gondolok,hogy biztos egy lusta ge.cy a tag,aki nem mozog,nem dolgozza le,nem sportol,hanem bezabál és döglik a tv,meg a net előtt.
Sok nőnek vannak képek elmentve a telóján nőkről, akiknek szép, kidolgozott teste van. Ezzel motiválják magukat edzésre, diétára, ők is úgy szeretnének kinézni.
Az én telefonomon kövér nős képek vannak, amivel elrettentem magam a junkfoodtól és edzésre ösztönzöm magam:D
Azért a hízás és a fogyás nem ugyanaz a kategória. Ha hízni akarsz, de nem tudsz mert megeszel x mennyiségű kaját és az egészet ki***od az nem a te hibád(, de csak ha sportolsz, mert sport nélkül ne várd el, hogy szervezeted, feleslegesen hasznosítsa az ételt).
Egy kövér ember, nem tud (fizikailag lehetetlen), hogy többet hízzon, mint amennyit megvetett. Itt a különbség a kettő közt.
Ha nem eszel semmit, logikus , hogy nem hozol..
Semmit.
Miért, kéne? Legfeljebb ha gusztustalanul eszik, akkor némi undort érzek, de ez testalkattól független.
Miért kéne róla bármit gondolnom? Az ő élete, az ő teste.
Mellesleg nagy tévedés, hogy attól fog valaki 180 kilósra hízni, hogy megeszik 1-2 hambit, meg iszik rá egy kólát. (És könyörgöm, ne emlegessétek azt a bizonyos, mindenféle kisarkított kísérleten alapuló amerikai filmet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!