Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Problémát okoz, ha egy férfi...

Problémát okoz, ha egy férfi alacsony?

Figyelt kérdés
A nők nem igazán szeretik az alacsony férfiakat, ez miért van így?

2014. okt. 24. 01:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%

"tom cruise híres és gazdag, ezáltal magas a státusza, amitől vonzó lesz a nőknek."

Oszt a többi híres és gazdag, aki még magas is? A te elméleted szerint nekik MÉG vonzóBBnak kéne lenniük és akkor a Tom Cruissal senki se jönne össze, mert egy bár gazdag seggdugó, de elég nagy választékban vannak gazdag nem seggdugók is a partykon.

2014. okt. 25. 15:56
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 52%-os! Én vagyok az a nő, aki szerinted pszichológust játszott. Nos, igazán jót mulattam a válaszodon, köszönöm. Neked viszont szövegértési problémáid vannak. Nem érveltem, nem cáfoltam, kettőnk közül te próbálod minden áron érvényesíteni az álláspontodat. Én tényleg csak leírtam, hogy attól, mert valaki nem 190 cm-es, még lehet jóképű, lehet a személyisége vonzó, meg a teste is, csakhogy maradjunk az általad olyannyira kedvelt külsőségeknél.

Vicces a sovinizmusod is. A nők így, a nők úgy, a nők hhez nem értenek a nők ahhoz nem értenek. Nem téged kosaraztak ki párszor, hogy ennyire ki kell töltened a frusztráltságodat valahol? :)

Igen, vonzó egy magas férfi, nem tagad, egyikünk sem tette. Na de hogy mindenkit kikosaraznánk, csak mert nem haladja meg az általa kedvelt magasság limitjét? Mit hiszel, mérőszalaggal járok? :D Jajj, kis Humor Herold, te.

Nem élek barlangban, közel sem. Megnézem én is helyes férfiakat (nem érvelés, nehogy megint tévedésbe ess), de nekem egy csinos pofinál több kell.

De higgy nyugodtan, amit akarsz.

2014. okt. 25. 18:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

#20: Magyarán, ezzel azt akarod burkoltan kifejezni hogy minden alacsony férfi kösse fel magát? Mert nekem az érveléseidből nagyon úgy tűnik......De nem érdekel, nekem ezzel nem vetted el az önbizalmam :P

165/17/F

2015. szept. 9. 20:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Egyébként meg pont ez miatt nem szabad itt ilyen jellegű kérdéseket feltenni, mivel mindíg van valaki aki elveszi az ember kedvét/önbizalmát a bíztató érveléseikkel.....na ez az amire nem a jó a GYK!
2015. szept. 9. 20:35
 25/26 anonim ***** válasza:
#20: Ja még valami.....IGEN, fontos a magasság de csak elsőre! Mikor szerelmes lesz az ember rohadtul nem számít! És most ne mond hogy nincs igazam.....
2015. szept. 9. 20:52
 26/26 anonim ***** válasza:

MCHUN mit foglalkozol vele, komolyan?

Vagy egy nő, aki a saját ízléséhez gyártott ideológiát, vagy férfi, akinek bajok vannak az önértékelésével és leginkább magának igyekszik megmagyarázni, hogy ő igenis vonzóbb, mint mások, igaz mást nem tud felmutatni, amitől jobbnak érezheti magát más férfiaknál, csak a magasságát, úgyhogy azt nagyon be kell védeni, különben depis lesz szegény.

2015. szept. 16. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!