Nektek működik ez a képlet a magasságotok kiszámolásánál?
anyuka magassága + 3 + apuka magassága osztva kettővel. Nekem 174 jön ki, és 174,5 cm vagyok... 18/f
Ti hogy vagytok ezzel?
Nekem a képlet szerint 180-nak kéne lennem, de csak 174 vagyok :)
23/L
nem írtál el vmit? mert ez biztosan nem lehet jó
ha alacsony emberekkel is számolunk, mondjuk legyen 157 cm és 170 cm, akkor is 157+3+85= 245cm
2cm eltéréssel Nekem jó. 167cm vagyok és 165cm jött ki. Na de akkor a nővérem a 152cm-ével hol van? O.o
19/L
ma 12:17!
Nem apuka magasságát kell osztani:) A képlet arra alapoz, hogy a gyerek a szülők magasságának átlagát hozza magasságban, + az anya magasságához ad 3 cm-t, mert mégiscsak átlagban magasabbak a gyerekek a szüleiknél.
Kérdező! Ha a képlet működne, akkor a testvéreknek egyforma magasnak kellene lenniük. A legritkább esetben azok.
156+3+175=334/2=167
én meg 186 vagyok, szóval majdnem :D
amúgy a képleted alapján a világon minden testvérnek egyforma magasnak kellene lennie, de bátyám 204, öcsém 179, hugom meg 173...
szóval ez úgy hülyeség ahogy van és pusztán a véletlen mûve, hogy valaki megközelítõ eredményt kap...
ja, hogy az egészet kell osztani 2-vel :D
mondjuk nekem akkor se jó
anyukám 164, apukám 190, így nekem 178,5-nek kellene lennem
én 168 cm vagyok :D ja és 18/l
lehet ez csak fiúknak jó
mégse lehetek ugyan olyan magas, mint az öcsém lesz, lány létemre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!