Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi esélye van egy alacsony...

Mennyi esélye van egy alacsony férfinak egy nála magasabb nőnél?

Figyelt kérdés
pl.: férfi: 165-6 cm magas, minden a helyén van, személyiség rendben csak nem nőtt túl magasra, de beleszeretett egy nála magasabb hölgybe, a nő meg mondjuk 172-3 centi és csinos, eddig csak magasabb férfiakkal volt párkapcsolata, szintén normális személyiségű.

2014. júl. 9. 00:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
64%
2014. júl. 9. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ez a nőtől függ, hogy mennyire zavarná

mindenesetre kevesebb, mintha kicsit magasabb lenne

de az esély mindig megvan

2014. júl. 9. 00:55
 3/11 A kérdező kommentje:
A mai lányoknál ez az átlag én meg nem nőttem, örülök, hogy ekkora vagyok, 16 évesen kezdtek el kezelni növekedési hormonnal, mert 155 centi voltam ( most 23 ) és azért, mondjuk reggel ágyból kikelve 166 centi vagyok, amúgy minden rendben velem. És pechemre egy nálam magasabb "átlagos" csajba zúgtam bele, úgy érzem meg van köztünk a szikra, csak nem merek lépni, pont a magasságom miatt, mert félek, hogy akkor kikerülne az életemből egy nagyon kedves személy.
2014. júl. 9. 01:01
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg! Főleg, ha szeretsz magas sarkút húzni.
2014. júl. 9. 01:09
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Próbálkozz, mint a kiskutya. De komolyan. Ha ő az igazi nem nézi a centiket sehol...
2014. júl. 9. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
engem borzasztóan zavarna. esélyt sem adok az ilyen kapcsolatoknak, mert tudom hogy ezen menne gallyra.
2014. júl. 9. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is belédszeret nem azt fogja nézni, hogy mekkora vagy. 7 cm egyébként se a világvége. Inkább próbálkozz, mert a végén bánni fogod, hogy elszalasztottad.
2014. júl. 9. 08:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 9. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
Én nem jarnek olyan pasival aki legalább 15cmrel nem magasabb nálam..:/
2014. júl. 9. 14:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értem, miért veszi mindenki magára a kérdést? Tényleg csak általánosságban kérdeztem, hogy mennyi esélyem van, neked 15 centivel magasabb pasi kell én ezt megértem, de ezzel én nem tudok többet. Mindemellett köszönöm, hogy válaszoltál.
2014. júl. 9. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!