Mennyi esélye van egy alacsony férfinak egy nála magasabb nőnél?
Figyelt kérdés
pl.: férfi: 165-6 cm magas, minden a helyén van, személyiség rendben csak nem nőtt túl magasra, de beleszeretett egy nála magasabb hölgybe, a nő meg mondjuk 172-3 centi és csinos, eddig csak magasabb férfiakkal volt párkapcsolata, szintén normális személyiségű.2014. júl. 9. 00:51
11/11 anonim válasza:
Én ugyanakkora vagyok,mint te és én is egy nálam magasabb lányba szerettem bele.Nem tudom,hogy hány centi magas,de kb. ő is ilyen 170-173 lehet.Igaz,én 16 éves vagyok.
De én láttam már olyat,hogy egy férfi egy nála kb.fél fejjel (ha nem több) magasabb lánnyal járkált kézenfogva.Vannak ilyenek.Szóval van remény.Én sem értem,miért a 15 centivel magasabb fiú kell bizonyos nőknek,szerintem az izomtömeg fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!