Problémát okoz, ha egy férfi alacsony?
Béla vagyok, 42 F, 147kg, 197cm.
Nem értem most mi a probléma?
Inkább a férfiaknak probléma ez. Találkoztam már olyan 170 cm-es férfival, aki levett a lábamről. Viszont ha lerí rólad, hogy komplexusaid vannak a magasságod miatt, kellemetlenül érzed magad és feszengsz, vagy ha arról panaszkodsz, hogy milyen szar alacsonynak lenni, akkor persze, hogy elmegy mindenkinek a kedve tőled. Ha személyiség jó, a magasság huszadrangú. Meg egyébként is.
163 cm/l
"nem tudom, ennek mi értelme, h feltesznek egy normális kérdést, és páran idejönnek poénkodni a 8 általánosukkal"
Konkrétan nagyanyámnak 8 általánosa van, de az élettel kapcsolatban nem sok bölcsebb dolgot hallottam még mástól.
"Ha személyiség jó, a magasság huszadrangú. Meg egyébként is. "
:)
Ha ez így van, akkor mi az oka annak, hogy társkeresőkön szinte az összes nő 180 cm-ben határozza meg a minimum magasságot?
"Sokan ideálokat kergetnek. A nők többsége legalább 180 centi magas, sportos, diplomás, őszinte, megbízható, családcentrikus és romantikus partnert szeretne. A bajusz és a szakáll ódivatúnak számít – mondja Tímea. Tapasztalatai szerint a nők számára az is elsődleges, hogy a férfi hosszú távra tervezzen."
tudom, h a borsonline nem a legjobb oldal, de egy brit kutatásra hivatkozik. Lehet találni még rengeteg ilyen kutatást.
"Inkább a férfiaknak probléma ez. Találkoztam már olyan 170 cm-es férfival, aki levett a lábamről. Viszont ha lerí rólad, hogy komplexusaid vannak a magasságod miatt, kellemetlenül érzed magad és feszengsz, vagy ha arról panaszkodsz, hogy milyen szar alacsonynak lenni, akkor persze, hogy elmegy mindenkinek a kedve tőled. Ha személyiség jó, a magasság huszadrangú. Meg egyébként is.
163 cm/l"
Az, hogy te találkoztál már olyan férfival, aki levett a lábadról pedig alacsony volt, cáfolja azt, hogy a nőknek általában a magas férfiak tetszenek?:) Hát nem. Tipikus érvelési hiba amikor egyetlen személyes példával akarnak cáfolni egy általános jelenséget. És megint egy nő, aki pszichológusnak érzi magát:) Komolyan, miért hiszi minden nő, h ért a pszichológiához? Attól, h a kérdező észrevette, h sokszor hátrány lehet az alacsony termet, miért lenne komplexusos? Bár mondjuk a nőknek általában gőze nincs a valóságról, vagy nem akarnak tudomást venni róla.
Nem azért vitázom, mert imádok kötözködni, de ha egyszer butaságokat írkálnak itt egyesek..Elolvassa a kérdező, lehet h elhiszi ezt a sok ostobaságot, amit összeírkálnak, és majd abba a hitbe ringatja magát, h nem fontos a magasság. De, az. Sőt statisztikák szerint a magas férfiak jobban is keresnek.
"Konkrétan nagyanyámnak 8 általánosa van, de az élettel kapcsolatban nem sok bölcsebb dolgot hallottam még mástól."
Konkrétan a kijelentésemmel burkoltan lebutáztam egyes válaszolókat, mert poénkodni próbáltak, érdemben meg nem tudtak hozzászólni, önmagában azzal nincs gond, ha vkinek 8 általánosa van, attól még lehet értelmes ember.
ma 00:53:
Tudod miért írta le a saját sztoriját az előző hozzászóló, te IQ betyár? Ugyanazért, amiért sokan mások: hogy ne ássa el magát valaki, csak mert alacsony. Ugyanis jó eséllyel azért tette fel a kérdést a kérdező, mert a saját testmagasságával vannak problémái. Ebből a szempontból az előtted szóló válasza hasznosabb volt, mint a te statisztikáid.
Egyébként meg persze, hogy egy lány a társkeresőn magas pasit keres, mert egy csomó helyen kinézik, ha például vele egymagas a partnere. Mindenhol, legyen az akciófilm vagy esti mese, egy férfi 180 centinél kezdődik. A férfi hősök minimum 185 cm-esek, de mindenképpen magasak (és izmosak persze).
A nyakamat rá, hogy ha ez nem így lenne, tizedannyi nőt érdekelne a férfipartner magassága. És még így is rengeteg kivétel van, akit nem érdekel az ilyesmi.
"ma 00:53:
Tudod miért írta le a saját sztoriját az előző hozzászóló, te IQ betyár? Ugyanazért, amiért sokan mások: hogy ne ássa el magát valaki, csak mert alacsony. Ugyanis jó eséllyel azért tette fel a kérdést a kérdező, mert a saját testmagasságával vannak problémái. Ebből a szempontból az előtted szóló válasza hasznosabb volt, mint a te statisztikáid.
Egyébként meg persze, hogy egy lány a társkeresőn magas pasit keres, mert egy csomó helyen kinézik, ha például vele egymagas a partnere. Mindenhol, legyen az akciófilm vagy esti mese, egy férfi 180 centinél kezdődik. A férfi hősök minimum 185 cm-esek, de mindenképpen magasak (és izmosak persze).
A nyakamat rá, hogy ha ez nem így lenne, tizedannyi nőt érdekelne a férfipartner magassága. És még így is rengeteg kivétel van, akit nem érdekel az ilyesmi."
Igazából hogy szerinted mennyire hasznos a válaszom, annyira nem érdekel, főleg h te is butaságokat hordasz össze. Hát igen, hazudjuk azt, h nem számít a magasság:)
Aki képes leírni olyat, h a "magasság huszadrangú", az vmi barlangban élhet. A külső a legfontosabb a legtöbb ember szemében, különösen a nőknél. Ha nem tudatosan hazudik nőként, akkor gőze nincs a valóságról. Ha nem elég magas/jóképű, akkor jóval kevesebb eséye egy férfinak.
"A nyakamat rá, hogy ha ez nem így lenne, tizedannyi nőt érdekelne a férfipartner magassága. És még így is rengeteg kivétel van, akit nem érdekel az ilyesmi."
persze, rengeteg kivétel van:) konkrétan a nők nagy része ha külsőre nem jössz be neki, nem vagy elég magas és jóképű, akkor szóba sem áll veled. így esély sincs arra, h megmutassa a személyiségét, ami állítólag nagyon fontos a mai nőknek. Ráadásul a személyiség, ami bejön a nőknek, az az,h legyél magabiztos ( bunkó). és ennyi általában. Az sem teljesen igaz, amit írsz, régen is szerették a nők magasabb férfiakat, annyi változott az utóbbi 5-10 évben, h a média hatására egyre magasabbakat akarnak, mivel imádnak magas sarkút hordani. De mondjuk miért is magyarázok olyannak, aki szerint nem hasznos a statisztika, de egy nő mellébeszélése, a igen:). Mondjuk nem újdonság ez sem ezen az oldalon, h a nekünk nem tetsző statisztika az "nem hasznos, nem fontos", ahogy az sem, h akit leérvelnek, az elkezd személyeskedni. mondom, engem nem érdekel, h nem vagytok otthon a témában, vagy nem akartok tudomást venni a valóságról, csak tartsátok mag magatoknak, és ne okoskodjatok.
"A nőknek nem általában a magas férfiak tetszenek, hanem a NÁLUK magasabbak. Ami lehet akár 165-170 centi is."
Ez nem igaz. Akkor vajon a 160 nők többsége miért akar minimum 180 magas férfit?
érdekes, több pszichológiai kísérletet végeztek, ahol ugyanarról férfiról csináltak életnagyságú figurákat, és ki kellett választani a nőknek,h melyik a legvonzóbb. fura mód 90% a legmagasabbat, kb. 185-190 magas férfit választotta.
de ha beszéltél életedben pár nővel, vagy nyitott szemmel jársz, akkor is tudod az igazságot, mondjuk rád sztem egyik sem igaz.
Oszt a Tom Cruise miért szed mindig össze olyan jó nőket? Nem a pénze miatt, mert azok a nők eleve olyan körökben ismerkednek, hogy mindenkinek sok pénze van, szóval lenne annyi pénzzel magasabb is."
istenem. tom cruise híres és gazdag, ezáltal magas a státusza, amitől vonzó lesz a nőknek. vagy te komolyan az gondolod, h tom cruise hentesként is annyira vonzó lenne a nők szemében, mint híres filmsztárként?:) ajánlom, hogy olvasgass kicsit biológia témában, főleg a hipergámiáról és az ösztönökről, mert úgy tűnik, h elég nagy hiányosságaid vannak.
részemről befejeztem. a kérdést megválaszoltam, és elég unalmas olyanokkal vitázni akiknek közünk nincs a valósághoz, vagy életükben nem olvastak még biológiai témákról. ja és attól ,h lepontozgattok, még nem lesz igazatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!