Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Problémát okoz, ha egy férfi...

Problémát okoz, ha egy férfi alacsony?

Figyelt kérdés
A nők nem igazán szeretik az alacsony férfiakat, ez miért van így?

2014. okt. 24. 01:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Igen, de csak az elso latasra. Kb tiz perccel van hatranyban. Utanna, ha beszelni kezd mindent behozhat,sot legyozhet.Sok sikert.
2014. okt. 24. 02:32
 2/26 anonim ***** válasza:
63%

Abszolút nem okoz semmiféle problémát az én életemben.

35 N leszbikus

2014. okt. 24. 03:38
 3/26 anonim ***** válasza:
Hát én magam alacsony vagyok (152cm) így ha valaki már nálam is alacsonyabb azt azért nem tudnám komolyan venni. Viszont úgy általában én nem rajongok a magas férfiakért. Utálom, hogy olyan nagy a lábuk. Mint a jetinek. Komolyan, a hideg kiráz. Egyszer volt egy pasim, a lába tök nagy volt, a második lábujja meg olyan hosszú volt, mint a kisujjam! Most látom magam előtt, még a hideg kirázott. Szerintem 170 centisen se tartanék vonzónak egy pár jeti lábat.
2014. okt. 24. 04:43
 4/26 anonim ***** válasza:
21%

A magas férfiak sokkal népszerűbbek a nők körében, hiába hazudja sok nő azt,h nem számít a magasság. Szerinted a férfi modellek többsége miért van 183-196 cm között? Mert a nőknek az tetszik, ha egy férfi magas.

Egy nő ösztönösen vonzódik egy nagydarab magas férfihoz, ráadásul a divat és média jobban átmossa a nők agyát, mert könnyebben befolyásolhatók, mint a férfiak. Ezért van, hogy az 7-8 éve már a 160 magas nők is min. 180 cm-es férfiakat akarnak.

2014. okt. 24. 06:09
 5/26 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nem okoz problemat, ha te alacsony vagy.

38F/193cm

2014. okt. 24. 06:59
 6/26 anonim ***** válasza:
60%

" Szerinted a férfi modellek többsége miért van 183-196 cm között? "

Mert ilyen amgas valakiken mindenféle fazonú öltözet jól áll, ami egy alacsonyabbon hülyén nézne ki.

És ezért ilyen magasak a nöi mdellek is - azt pedig nem hinném, hogy (akárcsak szerinted is) egy 180 fölötti nö az, ami a férfiakat vonzaná.

2014. okt. 24. 07:33
 7/26 anonim ***** válasza:
51%

"Mert ilyen amgas valakiken mindenféle fazonú öltözet jól áll, ami egy alacsonyabbon hülyén nézne ki.

És ezért ilyen magasak a nöi mdellek is - azt pedig nem hinném, hogy (akárcsak szerinted is) egy 180 fölötti nö az, ami a férfiakat vonzaná."

Lehet, h ez is az okok között van, de ettől még igaz, amit írtam, a többség vonzóbbnak látja a magas férfiakat.

persze a férfiakat kifejezetten taszítja egy hosszú combú 180 magas nő:)

2014. okt. 24. 07:52
 8/26 anonim ***** válasza:
32%
Engem egyébként nem zavar, ha vki nem túl eszes, de akkor miért szól hozzá? Valaki butaságot ír, vki meg poénkodni próbál ( ráadásul humora sincs), nem tudom, ennek mi értelme, h feltesznek egy normális kérdést, és páran idejönnek poénkodni a 8 általánosukkal. bocs az offért.
2014. okt. 24. 07:57
 9/26 anonim ***** válasza:
48%
Ez neked egy normalis kerdes?
2014. okt. 24. 08:35
 10/26 anonim ***** válasza:
Legfeljebb ő is szív a nők többségével együtt a tömegközlekedésnél a kapaszkodókkal. Másnak meg nem hiszem, hogy problémát okozna.
2014. okt. 24. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!