Problémát okoz, ha egy férfi alacsony?
Abszolút nem okoz semmiféle problémát az én életemben.
35 N leszbikus
A magas férfiak sokkal népszerűbbek a nők körében, hiába hazudja sok nő azt,h nem számít a magasság. Szerinted a férfi modellek többsége miért van 183-196 cm között? Mert a nőknek az tetszik, ha egy férfi magas.
Egy nő ösztönösen vonzódik egy nagydarab magas férfihoz, ráadásul a divat és média jobban átmossa a nők agyát, mert könnyebben befolyásolhatók, mint a férfiak. Ezért van, hogy az 7-8 éve már a 160 magas nők is min. 180 cm-es férfiakat akarnak.
Nekem nem okoz problemat, ha te alacsony vagy.
38F/193cm
" Szerinted a férfi modellek többsége miért van 183-196 cm között? "
Mert ilyen amgas valakiken mindenféle fazonú öltözet jól áll, ami egy alacsonyabbon hülyén nézne ki.
És ezért ilyen magasak a nöi mdellek is - azt pedig nem hinném, hogy (akárcsak szerinted is) egy 180 fölötti nö az, ami a férfiakat vonzaná.
"Mert ilyen amgas valakiken mindenféle fazonú öltözet jól áll, ami egy alacsonyabbon hülyén nézne ki.
És ezért ilyen magasak a nöi mdellek is - azt pedig nem hinném, hogy (akárcsak szerinted is) egy 180 fölötti nö az, ami a férfiakat vonzaná."
Lehet, h ez is az okok között van, de ettől még igaz, amit írtam, a többség vonzóbbnak látja a magas férfiakat.
persze a férfiakat kifejezetten taszítja egy hosszú combú 180 magas nő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!