Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most mi? Nagyon sürgős?!

Ez most mi? Nagyon sürgős?!

Figyelt kérdés
Reggel mikor fel keltem rögtön éreztem ,hogy valami furcsa dolod történt velem . Először az tűnt fel ,hogy bele rúgtam a szekrény sarkába véletlenül elég erősen es nem éreztem semmi fájdalom hihetetlen ,de igy volt azutan direkt még egy párszor belerugtam és semmi... érkeztem ütni egy fát és akár hogy ütöttem nem értem semmi fájdalmat sipcsontal rúgtam és semmi egyszerűen nem tudok fizikai fajdalmat okozni magamnak sok mindent próbálgattam még csiptem is magam ,de nem faj . Kitűnően érzem magam . Ez mitől lehet betegség ? Csak komoly válaszokat kérek Köszönöm előre is.

2014. okt. 12. 11:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kamu.
2014. okt. 13. 17:35
 12/14 homo ludensz ***** válasza:
Sok vastartalmú ételt ettél s most a túlzott vastartalomtól vasember lettél. A rozsdától viszont óvakodj.
2014. okt. 13. 17:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál azt mondta ,hogy túl jó a fantáziám ...
2014. okt. 13. 18:04
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ez most mi? Nagyon sürgős?!"

Ha nagyon sürgős, akkor vékonyfosás...

2014. okt. 13. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!