Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most mi? Nagyon sürgős?!

Ez most mi? Nagyon sürgős?!

Figyelt kérdés
Reggel mikor fel keltem rögtön éreztem ,hogy valami furcsa dolod történt velem . Először az tűnt fel ,hogy bele rúgtam a szekrény sarkába véletlenül elég erősen es nem éreztem semmi fájdalom hihetetlen ,de igy volt azutan direkt még egy párszor belerugtam és semmi... érkeztem ütni egy fát és akár hogy ütöttem nem értem semmi fájdalmat sipcsontal rúgtam és semmi egyszerűen nem tudok fizikai fajdalmat okozni magamnak sok mindent próbálgattam még csiptem is magam ,de nem faj . Kitűnően érzem magam . Ez mitől lehet betegség ? Csak komoly válaszokat kérek Köszönöm előre is.

2014. okt. 12. 11:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Hívj ördögűzőt, mert megszálltak és ha így folytatódik ez az egész akkor lassan nem fogod élvezni a szexet sem mert nem fogsz érezni semmit !!!! :OOOO
2014. okt. 12. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:

#1. No comment.

Gondolom korábban is sokszor belerúgtál, és most érkeztél el oda, hogy már elhalt az ideg.

Esetleg nem thaiboxolsz? Mert azoknál szokott lenni, hogy 20-30 évnyi edzés után egy baseball ütőt is szétrúgnak, annyira megerősödik sípcsontjuk és elhalnak benne idegek.

2014. okt. 12. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
drog?
2014. okt. 12. 12:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem szált meg az ördög ez röhejes. .. Nem űzök küzdő sportot 20 éves vagyok .. soha nem drogoztam nem iszok meg semmi ilyesmi el nem halhatott az ideg . Most vágtam meg magam szándékosan pengével de az sem fáj sőt verezni se nagyon akar menjek orvoshoz ??
2014. okt. 12. 12:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha nem kamuzól, akkor ingen menj dokihoz mert ez nem normális. Valami idegrendszeri probléma lehet és akár bele is halhatsz a kezeletlen sérülések okozta szövődménybe. Ja és ne okozz magadnak felesleges sérülést, mert nem érzed mennyire súlyos.
2014. okt. 12. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Orvoshoz, de gyorsan. Lehet, hogy "csak" valami idegrendszeri gond, de lehet sokkal komolyabb dolog is.
2014. okt. 12. 12:38
 7/14 anonim ***** válasza:
volt egy ilyen epizód a House-ban, ahol a beteg semmilyen fájdalmat nem érzett...de az illetőnél születésétől fogva ez volt a helyzet.
2014. okt. 12. 12:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megyek dokihoz , amúgy úgy érzem erősebb is lettem vagy csak azért gondolom azt .ert nincs fájdalom .
2014. okt. 12. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy erősebbnek érzed magad, de csak mert szétrúgod a lábad és nem fáj. De ettől még nem vagy pókember (sajnos), ha igaz amit írsz akkor első a doki. Én sztem már szétpánikoltam volna magam és nem szilánkosra rúgdosom a lábam pluszba..
2014. okt. 12. 16:03
 10/14 anonim ***** válasza:
9s-nek nagyon igaza van, ha akkora lenne a baj, de nem akkora, akkor nem itt kérdezősködnél gondolom és nem vagdosnád magad, gondolom nagyon unatkoztál, hogy ilyen kamu-sztorit találtál ki.Remélem elég komoly válasz.
2014. okt. 12. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!